Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια – «Ξύπνησα και ένιωθα πως είμαι εντελώς κουφή»

29 Δεκεμβρίου 2020 18:30

Η 32χρόνη τραγουδίστρια Jessie J βίωσε μία πολύ άσχημη και δύσκολη περίοδο για την υγεία της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η νεαρή star αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε με τη νόσο Meniere: «Ξύπνησα και ένιωθα πως είμαι εντελώς κουφή από το δεξί μου αυτί, και δεν μπορούσα να περπατήσω σε ευθεία γραμμή», είπε η Jessie J, όταν αποκάλυψε στους fans της στο Instagram τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε.

«Βασικά είπαν ότι είχα το σύνδρομο Meniere», συνέχισε η Jessie. «Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτό και στην πραγματικότητα είχα πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου δώσουν υπέροχες συμβουλές. Τώρα είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να τραγουδήσω και να το αντέξω».

Η Jessie πήγε στο νοσοκομείο όπου της είχε συνταγογραφηθεί κάποιο φάρμακο και στάλθηκε στο σπίτι.

«Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, είναι αυτό που είναι. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την υγεία μου. Αλλά είμαι χαρούμενη που πήγα νωρίς και κατάλαβαν αυτό που ήταν πραγματικά γρήγορα και έβαλα το σωστό φάρμακο, έτσι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η νόσος Meniere ή αλλιώς ενδολεμφικός ύδρωπας είναι μια ιδιοπαθής νόσος του έσω ωτός που χαρακτηρίζεται από επεισόδια ιλίγγου, κυμαινόμενης απώλειας της ακοής, εμβοές και αίσθημα πληρότητας. Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίζει κάποιος είναι τα ακόλουθα: Μονόπλευρη κυμαινόμενη νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, ίλιγγος που διαρκεί από λεπτά έως ώρες, διαρκείς ή διαλείπουσες εμβοές που τυπικά αυξάνονται σε ένταση πριν ή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αίσθημα πληρότητος ωτός. Το οξύ επεισόδιο επίσης σχετίζεται με ναυτία και έμετο και μετά το επεισόδιο οι ασθενείς αισθάνονται εξουθενωμένοι για αρκετές ημέρες.