Στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά

Δημοσιεύθηκε: 24/06/2020 10:00
Στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας υποδέχθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι την κάμερα της εκπομπής Dot παρουσιάζοντας το μέρος στο οποίο ζει και απάντησε με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει σε 35… αδιάκριτες ερωτήσεις.
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία του, μίλησε για τους γείτονές του και δήλωσε πως θα ήθελε να πεθάνει με μουσικές και τυμπανοκρουσίες, ενώ αναφέρθηκε και στην… τέχνη που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.
«Δεν έχω διακοσμήσει το σπίτι μόνος μου. Έχουν έρθει επτά άτομα από τη Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένας από την Αμερική. Αν δεν ζούσα στο Κολωνάκι, θα ζούσα στην Πετρούπολη. Εκεί μπορώ να βάλω όλες τις πέτρες που έχω, τα δαχτυλίδια, και να λέω “επιτέλους, πέτρες, είστε στην πόλη σας», ανέφερε ως προς το σπίτι του και πώς το επέλεξε.
Ενώ, για τον γείτονα του είχε… ενδιαφέροντα πράγματα να πει: «Παράξενο γείτονα έχω, έναν δικηγόρο. Παίρνει τους εισαγγελείς τηλέφωνο και λέει “πρέπει να μου αθωώσετε τον πελάτη”. Κρίμα που δεν τον έχω εγώ δικηγόρο». Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το πώς ορίζει την ευτυχία, λέγοντας: «Η απόλυτη ευτυχία ορίζεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο Παρθενώνας και ο άλλος το Παρίσι. Ο Παρθενώνας ανήκει στην πόλη που έχω γεννηθεί και μένω, το δε Παρίσι είναι η πόλη που με έχει φιλοξενήσει για να σχεδιάζω αυτές τις υπέροχες μοναδικές τσάντες».
Τέλος, σχετικά με την ηλικία και τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να πεθάνει είπε ο Λάκης Γαβαλάς: «Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 68 ετών! Θα ήθελα να πεθάνω με μουσικές και τυμπανοκρουσίες. Έχω πει στους φίλους μου ότι θέλω να κάνω ένα τεράστιο πάρτι και να μην σκέπτονται ότι έχω πεθάνει γιατί δεν θα πεθάνω ποτέ, ούτε πηγαίνοντας στον άλλο κόσμο».