Πώς η Σπυροπούλου έγινε αφορμή για να προκληθεί αμηχανία στη Σκορδά (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 20/02/2019 17:53
Πώς η Σπυροπούλου έγινε αφορμή για να προκληθεί αμηχανία στη Σκορδά (βίντεο)

«Eίναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες με πολύ ωραίο τρόπο, με μοναδική μαεστρία. Πρόταση για το «Survivor» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί».

Aυτά είπε ευθέως η Αφροδίτη Γραμμέλη για να προκαλέσει την αμηχανία της Φαίης Σκορδά: : «Δεν είναι ωραίο αυτό που λες», είπε, με την δεύτερη να επισημαίνει:  «Γιατί, είναι η αλήθεια. Μα δεν είναι ότι δεν την θέλουν ή δεν την αγαπάνε. Είναι ότι επειδή είναι αθλητικό μπαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές στην Τουρκία. Το Survivor φέτος δεν είναι αυτό το στυλ, να μπορεί να μπει η Κωνσταντίνα ή μια κοπέλα παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει πρωταθλητές. Γι’ αυτό μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής».

Ποια ήταν η αφορμή

Απλούστατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και άφησε υπονοούμενα ότι τής έγινε πρόταση για το «Survivor», όπου είχε συμμετάσχει πέρσι – αν θυμάστε.

TIP

Όσο για την Κωνσταντίνα, είπε ότι θα ήθελε να ξαναπαρουσιάσει το My Style Rocks. Σε αυτό συμφωνούμε – κι ας μην είχε καμιά τρελή τηλεθέαση.

ΝΤΟΝ.Α. 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT