ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Η σύζυγος πασίγνωστου καλλιτέχνη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική των βορείων προαστίων!

24 Ιανουαρίου 2021 23:24

Πριν από λίγες ώρες η σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα καλλιτέχνη εισήχθη εσπευσμένα σε κλινική των βορείων προαστίων ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Η σύζυγος του διάσημου καλλιτέχνη μεταφέρθηκε λίγο αργότερα σε γνωστή ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ICIAO.GR εχθές το βράδυ ο πασίγνωστος καλλιτέχνης που είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του έπιασε επ αυτοφώρω την σύζυγό του να τον απατά.

Ητανε τέτοια η οργή του που ξέσπασε κατά της συζύγου του  χτυπώντας την με μανία.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ιατρικού προσωπικού η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα. Τραύματα που φανερώνουν τη βία που άσκησε ο πασίγνωστος καλλιτέχνες επάνω της.

Μετά από αυτό το περιστατικό η εν λόγω κυρία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και μετά από τις απαραίτητες ενέργειες για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.