Συνάντηση κορυφής στο θέατρο Άλσος – Η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση με απίθανο στιλ απόλαυσαν τον Ζαχαράτο [φωτογραφίες]

28 Ιουνίου 2021 20:30

Συνάντηση κορυφής στο θέατρο Άλσος - Η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση με απίθανο στιλ απόλαυσαν τον Ζαχαράτο [φωτογραφίες]

Κοινή έξοδος για την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Μαριάννα Λάτση το Σαββατοκύριακο.

Oι οποίες βρέθηκαν στο θέατρο Αλσος για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με την Αντζελα Δημητρίου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίζεται φέτος στο θέατρο Άλσος με μια ολοκαίνουργια παράσταση με τίτλο «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς».

Ένα σόου με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, με πλειάδα μουσικών και χορευτών.

Με έναν εξαιρετικό θίασο και την εκρηκτική Άντζελα Δημητρίου στο πλευρό του, με την οποία συναντάται επί σκηνής ντυμένος… Αντζελα και το γέλιο στο κοινό δεν μπορεί να σταματήσει.

Η κυρία Μαριάννα Λάτση και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου παρακολούθησαν την πολυσυζητημένη παράσταση σε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις τους.

Και σε μια πρώτη έξοδο στο θέατρο μετά την έναρξη των παραστάσεων μετά από πολλούς πολλούς μήνες παύσης λόγω της πανδημίας.

Κομψές όπως πάντα και οι δύο, με πολύ διαφορετικό στιλ, η κυρία Λάτση classic-chic με ένα εντυπωσιακό LBD.

Και η κυρία Αγγελοπούλου με πιο κάζουαλ διάθεση και ένα casual-chic σύνολο στις αποχρώσεις και το ύφος του τζιν.

Οι δύο κυρίες, Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου κάθισαν μαζί, στις πρώτες σειρές του θεάτρου Αλσος για να απολαύσουν τον υπέροχο Τάκη Ζαχαράτο.