Τα «καρφιά» και οι μπηχτές για το MasterChef

Δημοσιεύθηκε: 26 Ιουνίου 2020 10:00
Τα «καρφιά» και οι μπηχτές για το MasterChef

Το MasterChef μπορεί να τελείωσε όμως οι… μπηχτές και τα… καρφώματα συνεχίζουν να πέφτουν. Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής τόσο για τις επιδόσεις τους ως μάγειρας όσο και για τις κόντρες που είχε με τους πρώην συμπαίκτες. Εκτός λοιπόν από την Κατερίνα Λένη, ενδιαφέρον έχει να μάθουμε και ποια είναι η γνώμη του για τον νικητή του Silver Award Δημήτρη Μπέλλο αλλά και για τη βίγκαν παίκτρια του διαγωνισμού Ντέμη Γεωργίου.

Για τον Δημήτρη Μπέλλο
Ο Δημήτρης Μπέλλος σε συνέντευξή του είπε πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο, τον Ηλία και τη Μάρλεν, γιατί δεν τους εμπιστεύεται. Τι του απαντάει όμως ο Γιώργος Λασκαρίδης;
«Αυτό που θα του πω είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να εκφράσει την άποψή του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι για να εκφράσει την άποψή του για τα πρόσωπά μας».
Στην ερώτηση αν ο Μπέλλος ήταν διπρόσωπος λέει: «Δεν θέλω να του πω ότι είναι διπρόσωπος, γιατί μπορεί να ήταν μια στρατηγική αυτή που ακολούθησε».

Για την Ντέμη Γεωργίου
Η Ντέμη σε ένα από τα επεισόδια είχε χαρακτηρίσει τον Γιώργο Λασκαρίδη «νυφίτσα». Τι απαντάει ο ίδιος;
«Δυστυχώς, καλώς ή κακώς, την άκουσα μέσα στο σπίτι να λέει στον Διονύση για το πώς θα ρίξει τις ψήφους της για να τη… σκαπουλάρει. Τότε κατάλαβα ότι η Ντέμη παίζει αλλιώς το παιχνίδι και προσπαθούσε να έρθει κοντά με όποιον είχε όφελος για να παραμείνει στον διαγωνισμό. Σε εμένα φαινόταν φίλη, ενώ είχε τελικά στρατηγική».
Στο εστιατόριό της θα πήγαινε για φαγητό; «Η αλήθεια είναι ότι έχω φάει σε πολλά vegan εστιατόρια, μπορεί και να πήγαινα να φάω στο δικό της, αλλά δεν θα πήγαινα για την Ντέμη», είπε στο περιοδικό TV Έθνος ο Γιώργος Λασκαρίδης.