Τάσος Μπουγάς για τη Ρούλα Κορομηλά: «Κανονικά έπρεπε να της κρατάω κακία»

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2020 10:56
Τάσος Μπουγάς για τη Ρούλα Κορομηλά: «Κανονικά έπρεπε να της κρατάω κακία»

Ένα απίστευτο περιστατικό με τη Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Τάσος Μπουγάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως κάποτε η Ρούλα Κορομηλά του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά του για να τον βγάλει στην εκπομπή της, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει.
«Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα. Και ψαχνόντουσαν τότε για το αν μιλάω για την Μενεγάκη ή την Κορομηλά. Κανενός δεν του έκοψε να πει ότι αφού μιλάω για κήπο, άρα το έχει πει για την Κορομηλά.
Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα.
Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της», είπε ο Τάσος Μπουγάς.

«Η γλώσσα μου έχει 27 ράμματα! Έκανα 33 μέρες να μιλήσω, με τάιζαν με ορό από το χέρι»
Στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε το τροχαίο ατύχημα που είχε στα 27 του χρόνια. Σε αυτό το ατύχημα έσπασε τα κάτω δόντια του και του κόπηκε και η γλώσσα, στην οποία έχει κάνει 27 ράμματα.
«Και να ήθελα να σφυρίξω, δεν μπορώ. Όταν ήμουν 27 χρονών τράκαρα με ένα αυτοκίνητο και έκοψα τη γλώσσα μου. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η γλώσσα μου έχει 27 ράμματα. Έκανα 33 μέρες να μιλήσω, με τάιζαν με ορό από το χέρι.