Θάνος Μικρούτσικος: Η oικογένειά του στο πλευρό του στη συναυλία του – και στην περιπέτεια με τον καρκίνο (φωτογραφίες)

2 Ιουλίου 2019 16:00

… Και για να το συνεχίσω απ’ τον τίτλο, η μία απ’ τις τρεις κόρες του και η σύζυγός του, έδωσαν βροντερό “παρών” στη συναυλία του στο κατάμεστο Ηρώδειο. Πλήθος κόσμος συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τον βιρτουόζο της μουσικής, που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή απέναντι στον καρκίνο. 

Ο δημοφιλής συνθέτης ομολογουμένως έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, η αρρώστια τον έχει κάνει μισό, αλλά, όπως είπε και ο ίδιος: ” Ο θάνατος δεν θα με νικήσει”.

Μαχητής παιδιόθεν και έχοντας στο πλευρό του την Αλεξάνδρα, την γυναίκα του, Μαρία Παπαγιάννη, ο Θάνος Μικρούτσικος τα έδωσε όλα στο κοντσέρτο του στο Ηρώδειο, παρουσία φίλων και άλλων πασίγνωστων καλλιτεχνών.

Σύσσωμη καταρχάς η οικογένεια Πολυκανδριώτη ήταν εκεί, η Ελισάβετ Μουτάφη και πλήθος άλλων απ’ τον ευρύτερο πολιτιστικό χώρο της Ελλάδας, καθώς και απ’ την πολιτική σκηνή του τόπου.

ΤΙΡ

Από τις φωνές των  Χρήστου Θηβαίου, Κώστα Θωμαΐδη και  Ρίτας Αντωνοπούλου, το κοινό συγκινήθηκε και τους καταχειροκρότησε όλους. Εδώ μάλιστα να πούμε ότι η συναυλία βασίζεται στον… Νίκο Καββαδία!