The Meat Shop

18 Απριλίου 2022 18:08

The Meat Shop
Η ιστορία ξεκινά από το 1955, όταν η οικογένεια Κουταβά, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του κρέατος. Μια απόφαση που μόνο προτερήματα είχε, ώστε να απολαμβάνουμε σήμερα τα ποιοτικά κρέατά τους. Δύο από τις special προτάσεις, είναι το καπνιστό παστό Μάνης και το χωριάτικο λουκάνικο Καλαμάτας με πορτοκάλι, πράσο, ή ριγανάτο. Το παστό αποτελείται από αυτούσια κομμάτια χοιρινού κρέατος χωρίς λίπος, που παστώνονται χωρίς συντηρητικά, βράζεται µε μπαχαρικά-κρασί και συντηρείται µε ελαιόλαδο. Γι’αυτό, συγκαταλέγεται στα προϊόντα delicatessen και καταναλώνεται ως μεζές, ή μπορεί να προστεθεί στο μαγείρεμα. Η σταθερή σύσταση των προϊόντων, τα υψηλά standards τυποποίησής και η γευστική πιστότητα, τα έχει κατατάξει στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων.