Θεατρικά Βραβεία «Κάρολος Κουν»: ποιοι συζητήθηκαν και γιατί (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2019 03:02
Θεατρικά Βραβεία "Κάρολος Κουν": ποιοι συζητήθηκαν και γιατί (φωτογραφίες)

Μπορεί τα Θεατρικά βραβεία «Κάρολος Κουν» να μην είχαν την αίγλη του παρελθόντος, στην επίσημη τελετή τους, όμως, είδαμε πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό.

Την γλυκύτατη και σπουδαία θεατρική -τελικά- ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, την front-woman του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άννα Φόνσου, τη Μαρία Μπάρκουλη και όχι μόνο.

Εντυπωσιακή η άφιξη της Βερόνικας Αργέντζη – sex symbol των 80s που δεν λέει να μεγαλώσει – αλλά και την λατρεμένη «Kαρ-Καρ», κατά κόσμον Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τον, επί μακρόν, χορευτή σύντροφό της. Μελαχρινή και στυλάτη, η Καρυοφυλλιά με το πηγαίο χαμόγελο που τη χαρακτηρίζει, έκανε τη διαφορά.

Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε και ο Δήμος Αβδελιώδης, σκηνοθέτης με γκελ στο «σπορ», πολύ χαμηλών τόνων – και καταπληκτικός καθηγητής. Είδαμε επίσης τη Νίκη Σερέτη, σε πιο cool, στυλιστικά, διάθεση.

ΤΙP

H απονομή έλαβε χώρα στο «Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας».

EXTRA TIP

Η «Καρ-Καρ» και ο Κρις συζητήθηκαν γιατί είχαν πολύ καιρό να κάνουν δημόσια εμφάνιση, έτσι κι αλλιώς επιλεκτικές προτιμούν και βέβαια η Βερόνικα. Η Βερόνικα διότι, επίσης, είχαμε να τη δούμε … δεν θυμόμαστε καν από πότε.

Άννα Φόνσου, Μαρία Μπάρκουλη

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κρις Ραντάνωφ

Ο Δήμος Αβδελιώδης απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας Ελληνικού Έργου για το «Επιτάφιος»

Με τη Βερόνικα Αργέντζη

Μια ωραία ατμόσφαιρα με «Καρ-Καρ», Κατερίνα Χέλμη, Μάνο Καρατζογιάννη και όχι μόνο

Άρης Μπινιάρης, Νίκη Σερέτη, Μάνος Καρατζογιάννης

ΝΤΟΝ. Α.