Θεατρικά Βραβεία “Κάρολος Κουν”: ποιοι συζητήθηκαν και γιατί (φωτογραφίες)

19 Φεβρουαρίου 2019 03:02

Μπορεί τα Θεατρικά βραβεία “Κάρολος Κουν” να μην είχαν την αίγλη του παρελθόντος, στην επίσημη τελετή τους, όμως, είδαμε πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό.

Την γλυκύτατη και σπουδαία θεατρική -τελικά- ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, την front-woman του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άννα Φόνσου, τη Μαρία Μπάρκουλη και όχι μόνο.

Εντυπωσιακή η άφιξη της Βερόνικας Αργέντζη – sex symbol των 80s που δεν λέει να μεγαλώσει – αλλά και την λατρεμένη “Kαρ-Καρ”, κατά κόσμον Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τον, επί μακρόν, χορευτή σύντροφό της. Μελαχρινή και στυλάτη, η Καρυοφυλλιά με το πηγαίο χαμόγελο που τη χαρακτηρίζει, έκανε τη διαφορά.

Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε και ο Δήμος Αβδελιώδης, σκηνοθέτης με γκελ στο “σπορ”, πολύ χαμηλών τόνων – και καταπληκτικός καθηγητής. Είδαμε επίσης τη Νίκη Σερέτη, σε πιο cool, στυλιστικά, διάθεση.

ΤΙP

H απονομή έλαβε χώρα στο “Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας”.

EXTRA TIP

Η “Καρ-Καρ” και ο Κρις συζητήθηκαν γιατί είχαν πολύ καιρό να κάνουν δημόσια εμφάνιση, έτσι κι αλλιώς επιλεκτικές προτιμούν και βέβαια η Βερόνικα. Η Βερόνικα διότι, επίσης, είχαμε να τη δούμε … δεν θυμόμαστε καν από πότε.

Άννα Φόνσου, Μαρία Μπάρκουλη

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κρις Ραντάνωφ

Ο Δήμος Αβδελιώδης απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας Ελληνικού Έργου για το “Επιτάφιος”

Με τη Βερόνικα Αργέντζη

Μια ωραία ατμόσφαιρα με “Καρ-Καρ”, Κατερίνα Χέλμη, Μάνο Καρατζογιάννη και όχι μόνο

Άρης Μπινιάρης, Νίκη Σερέτη, Μάνος Καρατζογιάννης

ΝΤΟΝ. Α.