Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Βιολέτα μπορεί να έχει παιδιά»

7 Ιανουαρίου 2020 10:56

Βιολέτ

Καλεσμένη στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μίλησε για τη «Βιολέτα» που υποδύεται στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Όπως είπε λοιπόν η ηθοποιός: «Η Βιολέτα ήταν παντρεμένη, αλλά ο άντρας της την παράτησε και της άφησε το καφενείο. Η Βιολέτα δεν είναι από το χωριό, την έφερε ξένη νύφη στο χωριό. Έμεινε μόνη σε ένα ξένο χωριό και συνέχισε τη δουλειά του άντρα της για να ζήσει. Η Βιολέτα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της με γενναιότητα, με ειλικρίνεια και με ήθος. Αρέσει πολύ στον κόσμο γιατί είναι πρότυπο.
Μετά τον “εξευτελισμό” της, τελείωσε ο έρωτας που μπορεί να είχε με τον Κωνσταντή. Από εδώ και πέρα η Βιολέτα θα είναι με τον Μιλτιάδη, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Το ειδύλλιο έχει ήδη ξεκινήσει, πλέκεται. Από την αρχή με προόριζαν γι’ αυτό το ρόλο, δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.
Δεν είμαι πολλά επεισόδια μπροστά, αλλά έρχονται πολλές “καταιγίδες” στο Διαφάνι. Τον έρωτα με τον Μιλτιάδη τον στηρίζω, αυτό είναι που λείπει στη Βιολέτα, ο έρωτας, μια ολοκληρωμένη σχέση. Αν ο άντρας της ήταν σωστός, αυτή θα ήταν μια χαρά οικογενειάρχισσα, με το σπιτάκι της, τον άντρα της, θα βοηθούσε στη δουλειά, μπορεί να είχε και παιδιά ή μπορεί να έχει και παιδιά», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά και «πάγωσαν» όλοι στο πλατό… «Έχει ή δεν έχει;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Θεοφανία απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε! Ωχ, άκουσα ένα “ααα”», με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες να μένουν άφωνοι.