Τι ατύχημα έγινε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «ΧΑΛΒΑΗ 5-0»; – Δείτε το βίντεο που ανέβασε…

Δημοσιεύθηκε: 11/08/2019 10:20
Τι ατύχημα έγινε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «ΧΑΛΒΑΗ 5-0»; - Δείτε το βίντεο που ανέβασε…

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «ΧΑΛΒΑΗ 5-0» έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.
Ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ανεβάζει συχνά βιντεάκια από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.
Σε ένα από αυτά, βλέπουμε ένα ατύχημα που είχε μία από τις ηθοποιούς που παίζει στην ταινία. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κάθεται σε μια πολυθρόνα, έχοντας πάνω από το κεφάλι της ένα φωτιστικό. Κάποια στιγμή, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μάρκος Σεφερλής, το σπρώχνει με φόρα, με αποτέλεσμα το φωτιστικό να χτυπήσει στο κεφάλι τη νεαρή ηθοποιό, η οποία αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία και επαγγελματισμό. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Φυσικά, αμέσως ο Μάρκος Σεφερλής ανήσυχος, ακουμπά με προσοχή το κεφάλι της Ναυσικάς, θέλοντας να την προστατεύσει από το φωτιστικό που ακόμα κουνιόταν. «Συμβαίνουν και αυτά», έγραψε στο βίντεο ο ηθοποιός.

 

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, θα δούμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα έχει τον ρόλο ενός ιατροδικαστή. Επίσης, στην ταινία , που θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα, παίρνουν μέρος πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Έλενα Τσαβαλιά και άλλοι.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT