Τι διεκδικεί η Αλεξάνδρα Λοίζου από τον πρώην σύζυγο της

24 Ιουλίου 2020 17:30

Μήλον της Έριδος, στην αντιδικία που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και στην πρώην σύζυγό του και μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου, είναι η  διατροφή του γιου που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Το θέμα οδηγήθηκε χθές στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.  Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2014, σε μια παραμυθένια τελετή στη Βουλιαγμένη, όμως τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους δεν άργησαν να φανούν, με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια αργότερα να προχωρήσουν συναινετικά και αθόρυβα στην έκδοση διαζυγίου. Μετά τον χωρισμό η εντυπωσιακή πρώην υποψήφια Playmate βρήκε σύντομα απάγκιο στην αγκαλιά του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου, η περιουσία το οποίου υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 500.000.000 στερλίνες! Ο νέος της έρωτας την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί με τον γιο της στη Βρετανία, όπου ζει και δραστηριοποιείται ο Κύπριος εκατομμυριούχος.

Μάλιστα, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Αλεξάνδρα Λοΐζου παντρεύτηκε τον «βασιλιά του real estate», όπως αποκαλείται συχνά στη Βρετανία ο Ανδρέας Παναγιώτου, ενώ πλέον το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί.

Ωστόσο, πριν από περίπου ενάμιση μήνα το μοντέλο προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου του, διεκδικώντας την καταβολή μεγαλύτερης διατροφής για τον 4χρονο σήμερα γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ποσό που είχε συμφωνηθεί κατά την έκδοση του διαζυγίου τους να καταβάλλει ο επιχειρηματίας ως μηνιαία διατροφή στο μοντέλο φέρεται ότι αγγίζει τα 2.000 ευρώ, γεγονός που εγείρει εύλογα ερωτήματα για τις νέες διεκδικήσεις της Αλεξάνδρας Λοΐζου, με δεδομένο, μάλιστα, πως είναι πλέον παντρεμένη με έναν από τους πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας!

Μάλιστα, πρόσωπα που γνωρίζουν τη νέα της καθημερινότητα στην πολυτελή έπαυλη του νυν συζύγου της (ο οποίος, εκτός από ιδιωτικό τζετ, Φεράρι, Λαμποργκίνι και αλλά πολυτελή αυτοκίνητα, είναι πλέον και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού του Ρομπέρτο Καβάλι, την οποία αγόρασε αντί άγνωστου τιμήματος) διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να μπαίνει σε δικαστική διαμάχη προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τον πρώην σύζυγό της…

Πάντως, στο χθεσινό δικαστήριο διεξήχθη ένα μικρό… θρίλερ, καθώς η πλευρά της Λοΐζου, χωρίς να έχει ενημερώσει τον αντίδικο, ο οποίος ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα, ζήτησε αιφνιδιαστικά ματαίωση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς ωστόσο να αποσύρει το δικόγραφο όταν της ζητήθηκε από τους συνηγόρους του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Στη συνεχεία, κατόπιν συνεννόησης με την εντολέα της, η πληρεξούσια δικηγόρος του μοντέλου ζήτησε αναβολή, με το αίτημα να γίνεται δεκτό από έδρας και την υπόθεση να προσδιορίζεται ξανά προς εκδίκαση τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές φέρονται ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να λύσουν τις διάφορες τους εκτός δικαστικών αιθουσών, καταλήγοντας σε έναν αμοιβαίο συμβιβασμό.