Τι συνέβη στον Θανάση Ευθυμιάδη τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η σειρά «Ντόλτσε Βίτα»;

Δημοσιεύθηκε: 29 Οκτωβρίου 2019 08:40
Τι συνέβη στον Θανάση Ευθυμιάδη τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η σειρά «Ντόλτσε Βίτα»;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην cult σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα»…
Πρόκειται για μια εποχή μεγάλης αποδοχής και φήμης, που συνέπεσε, ωστόσο, με μια αρκετά σκοτεινή περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό της Άννας Παναγιωτοπούλου, δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού:
«Με την «Ντόλτσε Βίτα» ήμουν τυχερός – άτυχος. Την ημέρα που είχε πρεμιέρα η σειρά, εγώ χώρισα με μια σημαντική σχέση που είχα, οπότε ενώ έβγαινα έξω και ήταν ασύλληπτο όλο αυτό, στην προσωπική μου ζωή εγώ ήμουν δυο μέτρα κάτω από τη γη.
Δεν με άφησε όλο αυτό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει γιατί στην προσωπική μου ζωή ήμουν χάλια».
Μάλιστα πρόσθεσε πως όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα μεγάλο μάθημα για εκείνον, ότι δηλαδή δεν μπορεί να σου δοθεί κάτι χωρίς ένα αντίτιμο.
Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια άγνωστη πληροφορία, όταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης παρουσίαζε μαζί της ένα εορταστικό «Mega Star» στη δεκαετία του ’90, ο ηθοποιός ακούγοντας ένα τραγούδι που κάτι του θύμιζε, «λύγισε» στα γυρίσματα και ξέσπασε σε κλάματα!