Τηλεοπτικά σφηνάκια: Είπε το ναι ο Γιώργος Νινιός για την Παραλία της ΕΡΤ

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 08:20

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Είπε το ναι ο Γιώργος Νινιός για την Παραλία της ΕΡΤ

Είπε τελικά το μεγάλο ναι και επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Νινιός. Ο αγαπημένος ηθοποιός τα βρήκε τελικά με την παραγωγή και θα παίξει στην Παραλία της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Νινιός μάλιστα δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη, αφού έκλεισαν ακόμα δύο deals. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος έκλεισε για τη σειρά ενώ η τελευταία μεταγραφή είναι της Ευσταθίας Τσαπαρέλη. Η οποία εντάσσεται στο καστ της Παραλίας με έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα συζητηθεί.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι: Δανάη Μιχαλάκη, Μάκης Παπαδημητρίου, Κώστας Νικούλι, Δημήτρης Μοθωναίος, Νικόλας Παπαγιάννης, Νίκος Ψαρράς και ο πατέρας της, Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Μιχαλάκης.

* Τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στις 22.00 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ η νέα σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι. Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά που βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα Γιάννη Σκαραγκά. Και έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

* Η πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου ξεκινά δυνατά, για τρίτη χρονιά στο MEGA. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 05:00. Και έρχεται να φωτίσει το προσκήνιο και το παρασκήνιο όλων των καίριων και καταλυτικών εξελίξεων.

* Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 ξεκινά το Χαμογέλα και πάλι. Και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να συμπληρωθεί το πάνελ.

* Παραμένει ως έχει η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται. Πετυχημένη συνταγή άλλωστε δεν αλλάζει. Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης θα είναι ξανά στο πλευρό της. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου.

* Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να τελειώσει και με υπογραφές η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής Μαμά-δες. Η οποία δεν είναι άλλη από την Τζένη Θεωνά. Οι συζητήσεις έχουν καταλήξει σε συμφωνία και απομένει μόνο το τυπικό μέρος. Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου.