Τίτλοι τέλους για Μιχάλη Μουρούτσο – Λάουρα Νάργες

23 Οκτωβρίου 2018 23:05

Μπορεί να επιβίωσαν και οι δύο στους διαφορετικούς κύκλους του Survivor στους οποίους συμμετείχαν, μπορεί να απέδειξαν ότι τα μεγάλα διαστήματα που πέρασαν χωριστά δεν τους αποξένωσαν, όμως τελικά τα σύννεφα εμφανίστηκαν και σε αυτή τη σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι περνούσε κρίση και όπως έμαθε η ίδια αποφάσισε τελικά να χωρίσει. Ψάχνοντας περαιτέρω το θέμα με τους συνεργάτες της, διαπίστωσαν μάλιστα ότι ο -φειδωλός μέχρι την εποχή του Survivor σε δηλώσεις για τη Λάουρα- Μιχάλης Μουρούτσος, έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Η Λάουρα δεν τις έχει σβήσει κι εγώ αυτό σαν γυναίκα το ερμηνεύω ότι ίσως υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από τους άμεσα εμπλεκόμενους που πραγματοποίησαν την τελευταία τους κοινή εμφάνιση στις 3 Σεπτεμβρίου στη βάφτιση του γιου του Χάρη Γιακουμάτου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, αφού είχαν χωρίσει για μικρό διάστημα και το 2016.