Το άγριο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα κατά των ηθοποιών που καταγγέλλονται για σεξουαλικά αδικήματα: “Με αυτούς τους ξεφτίλες θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές”

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 10:58
Το άγριο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα κατά των ηθοποιών που καταγγέλλονται για σεξουαλικά αδικήματα: “Με αυτούς τους ξεφτίλες θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές”

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook Χρύσα Ρώπα κατά των ηθοποιών καταγγέλλονται για σεξουαλικά αδικήματα

«Δεν νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να βγω σε κανένα κανάλι, σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, της σωστής άποψης, της αλήθειας,. της αντικειμενικότητας, της καλλιτεχνικής γενναιοδωρίας, που ποτέ δεν χρωστούσαν σε κανέναν τίποτα αλλά όλοι τους χρωστούσαν. Δεν με νοιάζει να καταλάβω γιατί τώρα και γιατί αύριο και γιατί σε μήνες και γιατί σε χρόνια. Με νοιάζει να μην φοβάται κανείς. Με νοιάζει να φοβούνται αυτά τα καθάρματα που τολμούν να ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές αυτών που ξεκινούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Μπράβο ρε! Οι πετυχημένοι νάρκισσοι μου είπε ένας φίλος μου. Οι εξαρτημένοι σεξουαλικά μου είπε ένας άλλος. Δεν με αφορούν αυτές οι αναλύσεις τώρα, θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές, να γυρίσω το χρόνο πίσω…. Να πάω όπου υπάρχουν παιδιά να κόψω τα χέρια που τα χτυπάν, που τα βιάζουν, που ποτέ δεν θα μπορέσω να τα βοηθήσω ποτέ. Αυτό με βασανίζει. Δεν είμαι καλά σταμάτησε ο χρόνος στο κεφάλι μου δεν μπορώ να μετακινηθώ από την καρέκλα μου δεν δέχεται εντολές το σώμα μου. Αυτό θα πω και θα κλείσω…»

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.