Το άγριο ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά στο instagram. Ποιούς κατηγορεί για την αποχώρηση του;

Δημοσιεύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 2020 10:21
Το άγριο ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά στο instagram. Ποιούς  κατηγορεί για την αποχώρηση του;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπορεί να βγει και από το σπίτι του Mεγάλου Aδερφού μπήκε όμως στο σπίτι των social media και ξεκίνησε τις επιθέσεις κατά πάντων…

«Επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είστε άντρες θα ήθελα να σας πω πως οι άντρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είστε άντρες. Ένας άντρας παραδέχεται και αποδέχεται, δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του. Πάρα πολύ όμορφα λόγια μού λέτε και πραγματικά νιώθω περήφανος από αυτά που διαβάζω, από ανθρώπους που ουσιαστικά δεν με γνωρίζετε. Μέσα από ένα γυαλί με είδατε. Για τους υπόλοιπους και όλα τα αρνητικά που βλέπω, τον σχολιασμό μου, τα παντελόνια μου, ότι έχει να κάνει με την Σοφία θεωρώ ότι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολλοί περισσότερο από μένα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα και εκτέθηκα, ναι, πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον έγκλεισμό, με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να μην έχετε μπορέσει να δείτε άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά. Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση»