Το «Απόψε μόνο» κόβεται από το Mega

13 Νοεμβρίου 2020 22:15

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του, το «Απόψε μόνο» αποτελεί παρελθόν από το Mega.

Μπορεί η εκπομπή των Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρου Φισφή να είχε προγραμματισμό για 12 επεισόδια, ωστόσο οι συντελεστές ενημερώθηκαν για το οριστικό φινάλε. Το MEGA είχε προβάλλει τα δυο πρώτα και έχουν ήδη γυριστεί δυο ακόμη, αλλά μέχρι εκεί.

Όπως λέγεται θα γίνει αλλαγή προγραμματισμού και η εκπομπή αποσύρεται, οπότε οι δημιουργοί της ενημερώθηκαν πριν μερικές μέρες από τον σταθμό να μην πάνε για το προγραμματισμένο γύρισμα τους. Ο ίδιος ο Λάμπρος Φισφής ανέφερε τα εξής στο Facebook: «Το «Απόψε Μόνο» σταματάει και είναι άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψουμε. Ήταν μια σύντομη αλλά πολύ όμορφη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που το παρακολουθήσατε, όλους όσους δουλέψανε για να βγουν τα λίγα μας επεισόδια και τους guest που μας έκαναν την τιμή να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Σε όσους αναρωτιούνται γιατί σταματάμε η απάντηση είναι «Ε COVID».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς από την πλευρά του έκανε μια δημοσίευση στο Instagram σχολιάζοντας: «Απόψε. Ένας ακόμα κύκλος που κλείνει. Όπως πολλοί. Και συνεχίζουμε. Επιβιώνουμε. Όπως η Κατσαρίδα της φωτογραφίας.»