Το spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» που έδωσε ο «Κυριάκος»: «Θα το αντέξουμε κι αυτό»

18 Ιανουαρίου 2020 18:16

Αλεξανδρής

Στο «The 2night Show» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για το ρόλο του και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα διεκδικήσει την Ουρανία.
Όπως καταλάβαμε, όμως, από αυτά που είπε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μάλλον η Ουρανία θα βρεθεί σε άλλη αγκαλιά…
Β.Α.: Η Ουρανία είναι ο κλασικός τύπος γυναίκας που θα ήθελε για σύζυγο ο Κυριάκος. Είναι το στεφάνι του, την αγαπάει και δεν πρόκειται να την αφήσει σε ησυχία. Ο ρόλος θα υπάρχει, ο Κυριάκος ξαναγυρνάει και θα την διεκδικήσει την Ουρανία.
Γ.Α.: Δεν ξέρω αν θα είναι εκεί η Ουρανία να περιμένει. Γιατί υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές… Κι εδώ θα την πατήσει τώρα ο Κυριάκος…
Β.Α.: Θα το αντέξουμε κι αυτό. Αν αγαπάει, θα το αντέξει…
Μήπως είναι αυτός ο νέος έρωτας που είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Σουξές στο «The 2night Show».

Η συνάντηση με τις δύο τηλεθέατριες
Ο «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε και το απίθανο περιστατικό που συνέβη σε πολυκατάστημα
«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε πάει με τη γυναίκα μου σε ένα πολυκατάστημα να ψωνίσουμε κάτι. Διαλέξαμε αυτό που θέλαμε και πήγαμε μπροστά στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος, του λέμε ότι θέλουμε αυτό και λέει “ωραία, το όνομά σας;” του λέω Βαγγέλης Αλεξανδρής και ακούω από μέσα “ή Κυριάκος Βαμβακάς”.
Και έρχονται δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας, αγκαζέ, και πολύ σοβαρές. Γελάω εγώ, λέω «γεια σας, καλή χρονιά». Και μου λένε “να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις στην Ουρανία δεν συμφωνούμε καθόλου”. Γελάω εγώ και λέω “ναι, αλλά στην πραγματική μου ζωή με τη γυναίκα μου, το παιδάκι μας”. Κοιτάνε τη γυναίκα μου και της κάνουν… Ότι δηλαδή αυτό το κάνω και στην πραγματική μου ζωή.
Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Η γυναίκα μου τρελάθηκε. Δεν υπάρχει, δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Όλοι έρχονται να σου πουν το αστειάκι τους, θα γελάσουμε και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Αυτές ήταν σοβαρές», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.