Το Star Channel αποκτάει ελληνική σειρά – Αγόρασε τη σειρά της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»

Δημοσιεύθηκε: 19/11/2019 13:31
Το Star Channel αποκτάει ελληνική σειρά - Αγόρασε τη σειρά της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές»

Τα δύο τελευταία χρόνια, έπειτα από κάποιες άστοχες προσπάθειες ελληνικής μυθοπλασίας, το Star channel απέφευγε να εντάξει την ελληνική μυθοπλασία στο πρόγραμμά του. Φαίνεται όμως ότι αυτή η φιλοσοφία αλλάζει, μιας και το κανάλι της Κηφισιάς απέκτησε τα δικαιώματα ελληνικής σειράς που έκανε μεγάλη αίσθηση σε όσους την έχουν δει στην COSMOTE TV. Ο λόγος για τη σειρά «Έτερος εγώ – Χαμένες ψυχές».

Έτερος
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Star Channel θέλοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του στο κομμάτι της μυθοπλασίας, προχώρησε σε συμφωνία με την COSMOTE TV για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων Ά προβολής της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές». Την σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σ. Τσαφούλιας ενώ το σενάριο είναι μια συνεργασία του σκηνοθέτη με την Κ. Φιλιώτου. Στο καστ αποτελείται από μία ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ σε μικρότερους ρόλους εμφανίζονται και οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και πολλοί ακόμη. Λόγω της θεματολογίας και του περιεχομένου της σειράς, αναμένεται το κανάλι να την μεταδίδει στη βραδινή ζώνη των 23:00. Η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική προσπάθεια μυθοπλασίας παραγωγής COSMOTE TV και ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια.

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.