Τζίνα Αλιμόνου: Η κρίση ημικρανίας και το μήνυμα αισιοδοξίας στην καραντίνα!

Δημοσιεύθηκε: 17/04/2020 10:00
Τζίνα Αλιμόνου: Η κρίση ημικρανίας και το μήνυμα αισιοδοξίας στην καραντίνα!

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε όλο αυτό το πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι θέλησε να δώσει η Τζίνα Αλιμόνου. Η γνωστή ηθοποιός που μένει κι αυτή σπίτι, έκανε ένα βίντεο, λέγοντας πως ξύπνησε και έκανε ένα ανοιξιάτικο μακιγιάζ όχι γιατί θα πάει κάπου αλλά γιατί η διαδικασία της φτιάχνει τη διάθεση.
Η Τζίνα θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους έχει πέσει η ψυχολογία τους λόγω της κατάστασης που βιώνουμε, ενώ μίλησε και για την ημικρανία που την ταλαιπώρησε την οποία αντιμετώπισε πηγαίνοντας για βελονισμό!
Η Τζίνα ρώτησε τους followers της πώς βιώνουν την απομόνωση, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «βασίλισσα» της απομόνωσης. Αποκάλυψε ότι όταν είναι μόνη της μπορεί να κάνει πράγματα για τον εαυτό της όπως να περιποιηθεί τα μαλλιά της, το πρόσωπό της με φυσικές μάσκες αλλά και ότι παρήγγειλε υλικά για να αρχίσει να ζωγραφίζει.

View this post on Instagram

Το μήνυμα αισιοδοξίας μου, my message of joy 💞 #motivation #motivationalmessage #messageofjoy #inspirational #positivemindset #optimism #joy #positivethinking #GoodLifebyGina

A post shared by Gina_Alimonou (@gina_alimonou) on