Τζούλια Νόβα: «Όταν έμαθα ότι ο Γιάννης έχει προχωρήσει με νέα σύντροφο…»

Δημοσιεύθηκε: 15/10/2020 10:00
Τζούλια Νόβα: "Όταν έμαθα ότι ο Γιάννης έχει προχωρήσει με νέα σύντροφο…"

Στην Κατερίνα Πίπερη και την κάμερα του «Pop Up» μίλησε η Τζούλια Νόβα. Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, αλλά και τη ζήλια που βίωσε στην πρώτη της σχέση.

«Είμαι ήρεμα. Ετοιμάζομαι να πάω Όλυμπο. Θα ανέβω μέχρι την κορυφή. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να το κάνω. Βρήκα την κατάλληλη παρέα και θα ανεβούμε όλοι μαζί. Για εμένα είναι μια πρόκληση.

Το καλοκαίρι πήγα διακοπές με φίλους και φίλες. Ξεχάστηκα. Σίγουρα στην αρχή του χωρισμού ήμουν τρομερά ταραγμένη. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Τώρα μιλάμε, οι σχέσεις μας είναι καλύτερες. Κάτι υπάρχει στην προσωπική μου ζωή, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Δε θα έμενα στο ράφι. Και ειδικά εφόσον ο προηγούμενος έχει προχωρήσει.

Όταν έμαθα πως ο Γιάννης έχει προχωρήσει το πήρα πολύ θετικά, γιατί δεν μου άρεσε να τον βλέπω λυπημένο. Ήθελα να τον δω χαρούμενο. Άνετα θα έβγαινα μαζί του και με τη σύντροφό του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν ήμουν με τον Γιάννη έχει τύχει να φιλοξενήσουμε την πρώην γυναίκα του στο σπίτι. Και να πάμε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Εκείνη δεν το άντεχε, εγώ όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.