Αποκλειστικό: Βόμβα στη νύχτα με Ρέμο-Βίσση

3 Μαΐου 2020 19:00

Το… κόλπο γκρόσο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας επιχειρεί να κάνει ο Ηλίας Μαροσούλης, δημιουργώντας ένα αχτύπητο δίδυμο που θα σαρώσει στη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, στόχος του ιδιοκτήτη της «Ιεράς Οδού» είναι να φέρει δίπλα στον Αντώνη Ρέμο την Άννα Βίσση ώστε οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες να παρασύρουν μαζί το κοινό σε μοναδικά μουσικά ταξίδια!
Ο Ρέμος ανυπομονεί να επιστρέψει στις πίστες. Μετά την ολοκλήρωση της πολυετούς (24 χρόνια!) συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαθεοχάρη, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανίζεται στη νέα χειμερινή σεζόν στην «Ιερά Οδό» του ομίλου Μαροσούλη. Μάλιστα, ο χώρος πρόκειται να ανακαινιστεί ριζικά προκειμένου να τον υποδεχθεί.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο επιχειρηματίας καταρτίζουν τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά και φαίνεται πως έχουν στα… σκαριά μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ο Ρέμος ζήτησε τη Βίσση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέμος εξέφρασε στον Μαροσούλη την επιθυμία να έχει στο πλευρό του μία σημαντική τραγουδίστρια, μία σταρ που θα «απογειώσει» το σχήμα τους και θα το καταστήσει ακαταμάχητο. Ποια είναι αυτή; Η Βίσση!
Ο επιχειρηματίας έδειξε να ενθουσιάζεται με την πρόταση του Ρέμου. Εκτιμά ότι το ντουέτο τους θα έχει τεράστια επιτυχία και θα μπορέσει να φέρει πολύ κόσμο στο μαγαζί μιας και οι δύο είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό και διαθέτουν… στρατιές θαυμαστών.
Ο Μαροσούλης κινήθηκε άμεσα και με αποφασιστικότητα. Προχώρησε σε τηλεφωνικές επαφές διερευνητικού χαρακτήρα με την πλευρά της Βίσση. Αξιόπιστες πηγές υπογραμμίζουν ότι από τις συζητήσεις που έχουν γίνει (στις οποίες συμμετείχε και ο Ρέμος), προκύπτει το συμπέρασμα ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Το βασικό είναι πως υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία και διάθεση για να επέλθει συμφωνία. Επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη ωστόσο ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο. Είναι πολύ νωρίς.

Η κρίσιμη συνάντηση

Άλλωστε, οι κουβέντες που έχουν γίνει, δεν αφορούσαν τα ουσιαστικά της υπόθεσης. Οι δύο πλευρές θα τα πουν από κοντά το αμέσως προσεχές διάστημα (μόλις τελειώσει η καραντίνα) και τότε θα μιλήσουν για τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας.
Σε αυτήν τη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος τα σημαντικά ζητήματα όπως ο καταρτισμός του προγράμματος που πρέπει να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί και τους δύο σταρ. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί και φυσικά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί προκειμένου Ρέμος και Βίσση να δώσουν στο τέλος τα χέρια.
Σημειώνεται πως αν όλα εξελιχθούν κατ’ ευχήν, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν για δεύτερη φορά τις δυνάμεις τους. Είχαν εμφανιστεί μαζί και το 2014 στη μουσικοχορευτική παράσταση «Ένα ή Κανένα», που παρουσιάστηκε στο «Pantheon Theatre» στην Αθήνα και σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας.