Ξεκίνησαν με το “καλησπέρα σας” τα κλάματα στο Big Brother!

3 Σεπτεμβρίου 2020 11:35

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother βρέθηκε, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Παναγιώτης Βαρουξής. Ο ένας εκ των δύο διδύμων αδελφών που σαν στόχο, την τρέχουσα εβδομάδα, έχουν να πείσουν όλους τους διαγωνιζόμενους πως είναι ένα πρόσωπο.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει την συγκίνηση του όσο και αν πίστευε πως δεν θα έκλαιγε, όπως ο ίδιος πρόδωσε. Ο λόγος; Η απουσία των αγαπημένων του γονιών, τους οποίους και δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει έτσι όπως θα ήθελε!

«Ήθελα να σου μιλήσω σαν τον μεγάλο μου αδελφό. Χθες ήμουν σε κάποιες σκέψεις, ίσως φαίνεται στα μάτια μου, ήθελα να μάθω αν οι γονείς μου είναι καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρουξής στο δωμάτιο επικοινωνίας του Μεγάλου Αδελφού.

«Έλεγα δεν θα κλάψω! Θέλω να πάρω μια απάντηση, ένα ναι πως είναι καλά γιατί δεν πρόλαβα να τους αποχαιρετήσω. Ούτε στο live μίλησα ούτε και ο Χρήστος μίλησε μαζί τους. Δεν είναι ακριβώς ότι μου λείπουν, γιατί ήμουν και στρατό και σπούδαζα, απλά δεν έχω την επικοινωνία. Οι γονείς μου για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε έχουν κάνει τα πάντα για μας. Αυτό δεν θέλω να το δείξεις στην τηλεόραση, ούτε για να με λυπηθούν, απλά ήθελα να σου το πω» πρόσθεσε βουρκωμένος ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Αμέσως μετά, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του Big Brother έστειλε απευθείας στην κάμερα το τρυφερό του μήνυμα στους γονείς του! «Τόσα χρόνια δίνατε σε εμάς και αφήνατε πίσω τις υποχρεώσεις σας» εξομολογήθηκε.