Ξεσπά ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες: «Η οργή μου και ο θυμός μου είναι σε μεγάλο βαθμό»

6 Νοεμβρίου 2020 16:00

Η μεγάλη έκπληξη, ένας ρόλος πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας, μια τηλεοπτική εμφάνιση που μας καθήλωσε από τα πρώτα λεπτά, αυτός είναι ο ρόλος του «Γιάννου» στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, μπορεί να μην είναι πια ένα από τα βασικά πρόσωπα του καστ, ωστόσο κάθε φορά που εισβάλλει, μας θυμίζει πόσο εξαιρετικά ταλαντούχος είναι.

«Τι να πρωτοπώ… Η οργή μου και ο θυμός μου είναι σε μεγάλο βαθμό. Πληρώνουμε λάθη κάποιων ανεγκέφαλων ανθρώπων. Όλα αυτά που γίνονται με τα πάρτι και τους συνωστισμούς, εμένα μου στερούν τη δυνατότητα να είμαι στο θέατρο, πληρώνουμε λάθη ανεγκέφαλων, οι οποίοι είναι ανεύθυνοι.

Με λυπεί το γεγονός… Σε μια εβδομάδα θα είχα πρεμιέρα και τώρα θα αναγκαστώ να κάτσω στο σπίτι μου και ουσιαστικά από τον Μάρτιο μέχρι και τώρα να κάθομαι. Είμαι σε μια υπέροχη παράσταση και δεν μπορώ να ξεκινήσω και νομίζω ότι θα πάρει καιρό όλο αυτό. Έχω πολύ θυμό μέσα μου, στην αρχή τα έβαλα με τα μέτρα αλλά είδα ότι κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να φτιάξουμε λίγο την κατάσταση.

Νιώθω μόνο θλίψη. Μαύροι χαλεποί καιροί, για όλες τις γενιές αλλά και ειδικά για την δικιά μας, είμαστε άτυχοι…», είπε.