Υπόθεση Πάτρας: Βρέθηκαν ύποπτες ουσίες και στην Μαλένα

30 Απριλίου 2022 12:20

Η υπόθεση της Πάτρας μπαίνει στην τελική ευθεία με τους ιατροδικαστές πλέον να βρίσκονται ένα βήμα πριν καταλήξουν στον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή η Μαλένα και η Ίριδα.

Υπόθεση Πάτρας: Βρέθηκαν ύποπτες ουσίες και στην Μαλένα.

Η υπόθεση της Πάτρας έχει τις τελευταίες ώρες καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με το τι οδήγησε τελικά στον θάνατο την Μαλένα και την Ίριδα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News Αναφέρει ότι οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει από τις εισαγγελικές αρχές να συντάξουν τη νέα ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με τα αίτια του θανάτου της μικρής Μαριλένας έχουν βρει ύποπτες ουσίες κατά την διάρκεια των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων στο μικρό κορίτσι.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι ξεκάθαρος σχετικά με το τι συνέβη τελικά πίσω από τον θάνατο του μικρού κοριτσιού και αναφέρει ότι οι ιατροδικαστές πλέον έχουν προσανατολισθεί ύστερα και από την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της μικρής τζωρτζίνας τον αναζητήσουν ύποπτες ουσίες που δεν ανιχνεύονται κατά την διάρκεια μιας απλής ιατροδικαστικής εξέτασης που κινείται βάσει πρωτοκόλλου.

Ο εισαγγελέας είχε κρίνει τις προηγούμενες εβδομάδες ότι η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας στη Μαλένα και την Ίριδα είχε τεράστια κενά και παραλείψεις εξαιτίας των οποίων χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την έρευνα των εισαγγελικών αρχών ώστε να διαπιστωθεί τελικά τι συνέβη στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και μέσα σε τριάντα τρεις μήνες χάθηκαν και τα τρία παιδιά της.

Την ίδια στιγμή αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση για τη μικρή Ίριδα που βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της από την Ρούλα Πισπιρίγκος και την αδερφή της ενώ τις τελευταίες ημέρες και οι δύο πέφτουν σε αντιφάσεις για το ποιος τελικά βρήκε νεκρό το μωρό

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε για το δημοσίευμα λέγοντας:

«Δεν γνωρίζω για ίχνη ουσίας στην Μαλένα. Το ακούω από εσάς για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών».