Αγωνία για την Μαντόνα: Σε βίντεο υποβασταζόμενη από μπαστούνι

Δημοσιεύθηκε: 24 Ιανουαρίου 2020 14:37
Αγωνία για την Μαντόνα: Σε βίντεο υποβασταζόμενη από μπαστούνι

Επρόκειτο να εμφανιστεί στη Λισαβόνα, την πόλη που αποτέλεσε έμπνευση για το τελευταίο άλμπουμ της, Madame X ωστόσο η συναυλία δεν έγινε ποτέ. Η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους “συνεχείς τραυματισμούς” της. Η εταιρεία Everything Is New εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, όπου ζητούσε συγγνώμη στους θαυμαστές της Μαντόνα και ευχαρίστησε για τις ευχές ανάρρωσης: «Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» τονίζεται.

Mant;ona
Από την πλευρά της η 61χρονη Μαντόνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή έγραψε: «Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό. Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».
Την Τρίτη η δημοφιλής τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού.

View this post on Instagram

In Lisbon where Madame ❌ began her journey…………thank goodness for my beautiful Vintage cane and most of all thank you to Dino and Victoria and all the amazing Musicians who showed up. ?? We went to Church! ON GOD!! #madame❌ #livingroomsessions #lisboa

A post shared by Madonna (@madonna) on