Αποκλειστικό! Μαρινοπούλου – Νικόλαος: Η άγνωστη φιλία και οι βόλτες στην Κηφισιά

8 Μαρτίου 2020 08:40

Νικόλαος

Μια εντελώς άγνωστη φιλία είναι αυτή ανάμεσα στον Νικόλαο Γλίξμπουργκ και την Ιωάννα Μαρινοπούλου. Οι δύο τους, γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και κάνουν πολλή παρέα.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δει αρκετές φορές το Νικόλαο Γλίξμπουργκ και την Ιωάννα Μαρινοπούλου να κάνουν τις βόλτες τους, η να απολαμβάνουν μαζί το γεύμα τους σε κάποιο ΙΝ, αλλά πάντα διακριτικό στέκι στην Κηφισιά. Για τους κατοίκους του προαστίου δεν είναι άγνωστη η είδηση ότι οι δύο τους κάνουν πολλή παρέα και βρίσκονται συχνά, είτε μόνοι τους, είτε πιο σπάνια με την Τατιάνα Μπλάτνικ.
Όταν η Ιωάννα Μαρινοπούλου είναι στην Ελλάδα, φροντίζει πάντα να επικοινωνεί με τον Νικόλαο και οι δύο τους βρίσκουν χρόνο για να τα πουν. Έχουν, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, πολλά κοινά ενδιαφέροντα, αλλά πέρα από αυτό συζητάνε και τα προσωπικά τους. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και αμέσως βρήκαν ο ένας ενδιαφέρουσα τη συντροφιά του άλλου. Φρόντισαν να κρατήσουν επαφή και μέσα σε όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, έχουν βρει το χρόνο να μην αφήσουν αυτή την πολύ στενή φιλία να χαθεί.

Marinop

Οι φήμες του χωρισμού
Αυτή την περίοδο, οι ζωές και των δύο παρουσιάζουν ενδιαφέρον, για διαφορετικούς όμως λόγους.
Ο Νικόλαος, που είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ακούστηκε τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα ότι έχει προβλήματα στο γάμο του και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο ακόμα και για χωρισμό.
Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια κάνει πολύ σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ κυκλοφορούν πολύ μόνοι τους, κάτι που έβαλε φωτιά στις φήμες. Φήμες που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, και μάλιστα η ίδια η Tατιάνα Μπλάτνικ προσπαθεί να διαλύσει με κάποιες τρυφερές αναρτήσεις της στο Instagram. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ένα μεγάλο αγκάθι στη σχέση και το γάμο αυτόν, είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδί, κάτι που ήθελαν και οι δύο.
Από την άλλη, η ζωή της Ιωάννας Μαρινοπούλου δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά το διαζύγιό της από τον Πάνο Μαρινόπουλο, της οικογένειας των πολύ γνωστών σούπερ-μάρκετ. Ένα διαζύγιο που υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- πάρα πολύ φιλικό, καθώς οι δύο τους έχουν άψογη επικοινωνία και συνεννόηση για χάρη των παιδιών που απέκτησαν μαζί.
Σε κάθε περίπτωση, η όμορφη Ιωάννα, που ασχολείται πλέον με το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σκαφών πολυτελείας, κατάφερε να ξαναβρεί την ευτυχία, στο πρόσωπο ενός όχι τυχαίου άντρα. Ο σύντροφός της είναι ο Λεονάρντο Φεραγκάμο, γιος του Σαλβατόρε Φεραγκάμο, και κληρονόμος της φίρμας ειδών πολυτελείας που αποτελεί ζωντανό θρύλο στο χώρο της μόδας.
Οι δύο τους μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλια, ενώ η Ιωάννα πηγαίνει πολύ συχνά και στο αγαπημένο της Μαϊάμι. Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για να επιστρέψει στην Αθήνα και να τα πει με τον αγαπημένο της φίλο, το Νικόλαο…