Αρετή Κοσμίδου: Η πρώην παίκτρια του The Voice έγινε πρώτη φορά μητέρα

27 Απριλίου 2022 13:15

Η Αρετή Κοσμίδου συμμετείχε στο πρώτο κύκλο του The Voice στον ΑΝΤ1 φτάνοντας ακόμα και στον τελικό χάνοντας το μεγάλο έπαθλο από την Μαρίας Έλενα Κυριάκου.

Αρετή Κοσμίδου: Η πρώην παίκτρια του The Voice έγινε πρώτη φορά μητέρα

Η Αρετή Κοσμίδου συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του The Voice στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις φωνητικές της ικανότητες.

Μάλιστα τότε η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της 18χρονης τότε κοπέλας πού την οδήγησαν μέχρι και στον τελικό.

Μετά το τέλος του Talent Show η ίδια επέλεξε να φύγει για πάντα από την Ελλάδα για να συνεχίσει τις σπουδές της στην μουσική αλλά και να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή στην Αγγλία όπου και μένει τα τελευταία χρόνια.Αρετή Κοσμίδου: Η πρώην παίκτρια του The Voice έγινε πρώτη φορά μητέρα

Η ιδια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πως έχει γίνει μητέρα και πως ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της είναι ο πατέρας της.

«Είμαι στην Αγγλία από τα 18 μου. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνεις κάτι extreme.

Γέννησα το Φεβρουάριο, η κόρη μου μας έχει αλλάξει τη ζωή.

Το σύντροφό μου τον γνώρισα στο studio μου, ήρθε σαν δάσκαλος», είπε για τη γνωριμία της με το σύντροφό της, ενώ σχετικά με τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ως νέα μητέρα, η Αρετή Κοσμίδου σημείωσε ότι «Μπορείς να συνδυάσεις καριέρα και μητρότητα, το παιδί είναι δώρο Θεού».