Ασπασία Τσεσμά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας MEDLUX

Δημοσιεύθηκε: 18/01/2019 19:19
Ασπασία Τσεσμά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας MEDLUX

 

Αν η ομορφιά είναι επιλογή σας, τότε η σωστή επιλογή είναι η MEDLUX. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κυρία Ασπασία Τσεσμά μας μίλησε για την πρωτοπόρο στον χώρο της ομορφιάς εταιρεία MEDLUX, η οποία προτείνει θεραπείες του μέλλοντος με εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν.

H MEDLUX είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως Hyamira® σε Ελλάδα, Κύπρο, Χιλή, Βαλκάνια, Αίγυπτο.

 

-Κυρία Τσεσμά, πως αποφασίσατε να ιδρύσετε την MEDLUX;

Ήταν μια απόφαση ζωής . Πάντα αγαπούσα τον χώρο της ομορφιάς και αυτό με έκανε να πάρω μια απόφαση σε νεαρή ηλικία και να ασχοληθώ με αυτό τον χώρο

-Είχατε ποτέ φανταστεί την τόσο  γρήγορη εξέλιξη της εταιρίας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Δεν είχα ποτέ φανταστεί πως θα είχαμε αυτή την γρήγορη εξέλιξη και αυτό με κάνει πιο δυνατή γιατί πιστεύω πως η αγάπη μου  και η αφοσίωσή μου σε αυτό με κάνει να εξελίσσομαι πολύ γρήγορα. Σε αυτό φυσικά βοήθησε και η εμπιστοσύνη των ιατρών στο πρόσωπό μου. Μια εμπιστοσύνη που στην πορεία εξελίχθηκε και σε προσωπική φιλία.

-Ο ανταγωνισμός σας τρομάζει;

O ανταγωνισμός δεν με τρομάζει καθόλου. Θεωρώ πως σε κάθε δουλειά υπάρχει ανταγωνισμός. Προσωπικά πιστεύω πως ένα νέο άτομο με ιδέες και όραμα έχει πράγματα να δώσει πάντα με σεβασμό προς το έργο των παλαιοτέρων.

-Πείτε μου λίγα λόγια για τα προϊόντα της MEDLUX αλλά και για το δίκτυο των συνεργατών σας. Συνεργάζεστε με ένα δίκτυο εξειδικευμένων ιατρΏν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ σημαντικΌ.

Η MEDLUX ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά πριν 5 χρόνια περίπου με την εισαγωγή πατενταρισμένων PDO νημάτων υψηλής ποιότητας. Ήμασταν η πρώτη εταιρία που εισάγαμε στην Ελλάδα τα PDO νήματα 360ο.

Τα PDO νήματα 360ο  διαφοροποιήθηκαν από τα υπόλοιπα της αγοράς λόγω της ανθεκτικότητάς τους και του εντυπωσιακού lifting effect με διάρκεια, γεγονός που έκανε τους γιατρούς να τα εντάξουν στη γκάμα των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Από την άλλη, οι συστάσεις που αποκόμισα από τη συνεργασία μου με τους γιατρούς ήταν το καλύτερο διαβατήριο για τη δουλειά μου. Μετά  από ένα διάστημα αποφασίσαμε να αναπτύξουμε το Portfolio μας και να αντιπροσωπεύσουμε την AFARM και στην Ελλάδα.

Η AFARM είναι μια μεγάλη ιταλική φαρμακευτική εταιρία πολύ  γνωστή στον χώρο της Ιατρικής σε πολλούς τομείς, όπως Ορθοπεδική, Γυναικολογία, Δερματολογία, ΩΡΛ κλπ . Έτσι αναλάβαμε την αποκλειστική διάθεση των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως Hyamira® στην Ελλάδα. Εκτός από την Ελλάδα, η MEDLUX αντιπροσωπεύει τα Hyamira® σε Κύπρο, Βαλκάνια, Χιλή και Αίγυπτο.

Επίσης, στο portfolio μας ανήκει και η ισπανική εταιρία Mesosystem, με μία μεγάλη γκάμα εγκεκριμένων προϊόντων από το FDA και πολύ γνωστή στο εξωτερικό λόγω του ότι προμηθεύει τα μεγαλύτερα medical spa του εξωτερικού. Είμαστε  η πρώτη εταιρία που εξάγει προϊόντα μέσω  Ελλάδας. Δηλαδή κάνουμε  εξαγωγές στη  Χιλή, στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στα Βαλκάνια. Και δεν σταματάμε εδώ. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι να κατακτήσουμε και άλλες χώρες.

-Θεωρώ πως σαν νεοεισερχόμενη στον χώρο εταιρία έχετε κάνει πολύ μεγάλα βήματα.  Ποιο είναι το όραμά σας;

Έχουμε όραμα για την εταιρία. Στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση και πιο συγκεκριμένα να εξάγουμε προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

-Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως έχετε παραπάνω να προσφέρετε, συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες του χώρου;  

Θεωρώ πως είμαι ένας άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, και αντιπροσωπεύω μια νέα γενιά που έχει να προσφέρει, πάντα με σεβασμό στον ανταγωνισμό και στους παλαιότερους.
Από την άλλη, η σωστή επιλογή των ξένων εταιριών που αντιπροσωπεύω είναι από μόνο του ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την εταιρεία μου. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε με σεβασμό προς τους υπάρχοντες επαγγελματίες του χώρου μας.