Πέρασαν 30 χρόνια απ’ τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση: τα ραντεβού με τον πατέρα της και οι αποτυχημένοι γάμοι

20 Νοεμβρίου 2018 10:58

Tέτοιες μέρες, τριάντα χρόνια πριν, άφηνε την τελευταία της πνοή η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση , Χριστίνα. Η παθολογική αγάπη του πατέρα της στον αδελφό της, οι έρωτες με ημερομηνία λήξης και η θλίψη την οδήγησαν στο τέλος, κάτι που τόνιζαν όλοι όσοι την γνώριζαν καλά. Μόνο τυχαίο δεν ήταν, εξάλλου, πως από πιτσιρίκα είχε μια θλίψη στο βλέμμα της, μια ακατανόητη μελαγχολία. Και, ναι, ήταν απ’ τις πλέον δυστυχισμένες πάμπλουτες του πλανήτη-ever. 

Έκλεινε ραντεβού για να δει τον πατέρα της

Το διαζύγιο των γονιών της,  Αριστοτέλη Ωνάση και Τίνας Λιβανού, τη στοίχειωσε. Ο πατέρας της ήταν μονίμως απασχολημένος με τον πρωτότοκο γιο, τις δουλειές του και τους έρωτές του. Έκλεινε ραντεβού για να τον δει. Αναζητούσε διακαώς αγάπη .

Οι αποτυχημένοι γάμοι και η κατάθλιψη 

Η κατάθλιψη της είχε χτυπήσει τη πόρτα. Πάλευε με τις ανασφάλειές της και τα κιλά της. Έκανε εξαντλητικές δίαιτες για να αρέσει στους άντρες. ‘Έπαιρνε σωρηδόν αμφεταμίνες και ηρεμιστικά χάπια. Στα 21 της  παντρεύτηκε έναν άνδρα 27 χρόνια μεγαλύτερό της , τον  Αμερικανό κτηματομεσίτη Τζόζεφ Μπόλκερ .

Μετά το πρώτο της διαζύγιο, μέσα σε 29 μήνες έχασε αδερφό, μητέρα και πατέρα. Ως μοναδική κληρονόμος πήρε το τιμόνι της  αυτοκρατορίας .

Η Χριστίνα διψούσε για αγάπη. Ο δεύτερος γάμος της με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Ανδρεάδη κράτησε έναν χρόνο όπως και ο τρίτος με τον Ρώσο Σεργκέι Καούζοφ. Το 1984  μπήκε στη ζωή της ο Γάλλος πλέι μπόι Τιερί Ρουσέλ. Ο πατέρας της κόρης της Αθηνάς.

Την πρόδωσε κάνοντας παράλληλα παιδί με την Σουηδέζα Γκάμπι Λουντχάγε. Δεν πρόλαβε να δει την κόρη της να γίνεται γυναίκα. Στις 19 Νοεμβρίου του 1988 βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της πολυτελούς κατοικίας της στο Μπουένος Άιρες. Την έθαψαν στον Σκορπιό , δίπλα στον αδελφό και τον πατέρα της.