Γιατί έφαγε «πόρτα» η Σάρον Στόουν από γνωστή εφαρμογή dating

Δημοσιεύθηκε: 2 Ιανουαρίου 2020 16:06
Γιατί έφαγε «πόρτα» η Σάρον Στόουν από γνωστή εφαρμογή dating

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ «έφαγε» πόρτα από τη δημοφιλή εφαρμογή και το ανακοίνωσε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.
Συγκεκριμένα, η Σάρον Στόουν αποκλείστηκε από την εφαρμογή ραντεβού Bumble, καθώς ορισμένοι χρήστες ανάφεραν στους διαχειριστές της σελίδας τον λογαριασμό ως «ψεύτικο». Όπως έγραψε η ηθοποιός στο Twitter, άνοιξε τον συγκεκριμένο λογαριασμό προς αναζήτηση ραντεβού, και όταν προσπάθησε να ξαναμπεί διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε.

Δείτε τα tweet της Σάρον Στόουν:
«Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού και έκλεισαν τον λογαριασμό μου» έγραψε χαρακτηριστικά η 61χρονη Σάρον Στόουν, που πρόσφατα αναπαρέστησε την περιβόητη σκηνή με το σέξι σταυροπόδι από την ταινία «Βασικό Ένστικτο». «Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!», πρόσθεσε.
Η Στόουν, η οποία αυτήν την περίοδο είναι μόνη της, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών.
«Γειά σου @bumble, με έχεις αποκλείσει. Μην με κλείσετε έξω από την «κυψέλη»» ανέφερε επίσης.

Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για… κοινούς θνητούς.

«Βροχή» οι προτάσεις για ραντεβού στη Σάρον Στόουν
Όπως ήταν φυσικό, μετά αυτή την ανάρτηση, οι θαυμαστές της Σάρον Στόουν, έκαναν ουρά, ζητώντας της να βγουν ένα ραντεβού, άλλες φορές ευφάνταστα και άλλες όχι και τόσο tweet.
Ο λογαριασμός της γέμισε αμέσως με προτάσεις. «Σάρον, στείλε μου μήνυμα», της έγραψε κάποιος.

Το πρόβλημα βέβαια λύθηκε και μια εκ των υπευθύνων της εφαρμογής, η Clare O’Connor, ανέφερε ότι διευθετήθηκε το θέμα. «Αχα! Σάρον Στόουν, εμείς στο bumble βρήκαμε τον λογαριασμό σου, τον ξεκλειδώσαμε και σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Μπορείς να επιστρέψεις! Ευχαριστούμε για την υπομονή σου και ελπίζουμε να βρεις το μέιλ σου».