Η φάρσα της Τζένιφερ Άνιστον στους θαυμαστές της σειράς «Friends»

26 Ιανουαρίου 2020 18:17

Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, αυτή τη φορά όμως όχι ως καλεσμένη, αλλά ως οικοδέσποινα, αφού η διάσημη παρουσιάστρια έπρεπε να λείψει για να ανανεώσει το δίπλωμά της. Η ηθοποιός βέβαια είπε χιουμοριστικά ότι η Έλεν ντε Τζένερις ήθελε απλά να καθίσει στο πολυτελές σπίτι της και να χαλαρώσει και βρήκε μια τυχαία δικαιολογία! Στη συνέχεια, ωστόσο, συνεργάτης της εκπομπής είπε στην Άνιστον ότι η παρουσιάστρια έστειλε ένα βίντεο για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της, το οποίο (όπως ήταν αναμενόμενο) σκόρπισε άφθονα γέλια στο κοινό!
Στη συνέχεια, η Τζένιφερ Άνιστον έδειξε στην εκπομπή ένα βίντεο, όπου έκανε έκπληξη στους φανατικούς θαυμαστές των «Friends», οι οποίοι επισκέπτονταν τον χώρο όπου γυρίστηκε η εμβληματική σειρά. Συγκεκριμένα, βρίσκονται στο «Central Perk», την εμβληματική καφετέρια όπου οι έξι χαρακτήρες σύχναζαν. Η τηλεοπτική Ρέιτσελ λοιπόν κρυβόταν πίσω από τον καναπέ, όπου κρύβονταν οι ανυποψίαστοι (αλλά και τυχεροί fans) και στην κατάλληλη ευκαιρία πεταγόταν για να τους τρομάξει.
Εκείνοι στην αρχή μοιάζουν σοκαρισμένοι, σαν να μην πιστεύουν στα μάτια τους και κυριολεκτικά ουρλιάζουν στο θέαμα της αγαπημένης τους ηθοποιού.
Μάλιστα, δύο γυναίκες τη ρώτησαν αν είναι όντως η Τζένιφερ Άνιστον ή ονειρεύονται, αλλά και αν φοράει μάσκα. Σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν βρίσκονταν στη θέση των τυχερών που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια από τις διασημότερες ηθοποιούς αυτή τη στιγμή παγκοσμίως!