Η Μαντόνα είχε κορονοϊό;

Δημοσιεύθηκε: 12 Μαΐου 2020 12:00
Η Μαντόνα είχε κορονοϊό;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Madonna ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ότι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, παρότι δεν έχει νοσήσει.
«Δεν είμαι άρρωστη τώρα. Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορονοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε μεταξύ άλλων η «βασίλισσα της ποπ» . Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε: «Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα».
Αξίζει να σημειωθεί πώς η 61χρονη σταρ εμφανίστηκε μόνο μια βραδιά στο Grand Rex στις 22 Φεβρουαρίου πριν ματαιώσει το επόμενο σόου της επικαλούμενη «επίμονο τραυματισμό». Στη αρχές Μαρτίου, μάλιστα, ματαίωσε δύο ακόμη συναυλίες στο Παρίσι, τις τελευταίες της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Madame X, μετά την απαγόρευση από τις γαλλικές Αρχές των μεγάλων συναθροίσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.
Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)