Η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο μιλά για το χωρισμό τους: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ήταν και τσιγκούνης»

20 Φεβρουαρίου 2020 19:08

Πατσίνο

Την αιτία χωρισμού με τον σύντροφό της, τον διάσημο ηθοποιό Αλ Πατσίνο, αποκάλυψε η πρώην – πλέον – σύντροφός του.
Μετά δύο χρόνια σχέσης, η 43χρονη Ισραηλινή ηθοποιός Μεϊτάλ Ντοχάν, δήλωσε σε τοπικό περιοδικό πως χώρισε με τον 79χρονο Αλ Πατσίνο εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «LaIsha», σύμφωνα με τους «Times of Israel».
Και συνέχισε, λέγοντας «η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε, αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Χαίρομαι που είχαμε αυτή την σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».
«Ήταν τσιγκούνης… Πώς να το πω ευγενικά;»
Η ισραηλινή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως ο διάσημος Αλ Πατσίνο δεν της αγόρασε πολλά δώρα. «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια» είπε. «Πώς να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;».
Το ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Ιρλανδός» όπου πρωταγωνιστεί, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κάνει μια εμφάνιση στα BAFTA, με τον Αλ Πατσίνο μάλιστα να σκοντάφτει στα σκαλιά του κόκκινου χαλιού και την σύντροφό του να τον κρατά.

Πατσίνο

Actor Al Pacino takes a tumble upon arrival at the Bafta Film Awards, in central London, Sunday, Feb. 2 2020. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)