Η Σάρον Στόουν ανάβει φωτιές με τη νέα της φωτογράφιση

Δημοσιεύθηκε: 23 Οκτωβρίου 2019 16:03
Η Σάρον Στόουν ανάβει φωτιές με τη νέα της φωτογράφιση

Αποτελούσε σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ‘90 και ειδικά το σταυροπόδι που έκανε σε μία σκηνή από το «Βασικό ένστικτο» αποτελούσε εμβληματική κινηματογραφική στιγμή. Η Σάρον Στόουν στα 61 της χρόνια παραμένει απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και φωτογραφίζεται για το νέο εξώφυλλο του «Allure» Νοεμβρίου με μαύρο εσώρουχο, το οποίο αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της!

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε φυσικά και για το «Βασικό Ένστικτο», το ερωτικό θρίλερ των 90s, που την έκανε διάσημη σε κάθε μεριά του πλανήτη. Παρά το γεγονός, όμως, ότι την εποχή που γυριζόταν η ταινία, η ίδια ήδη ακολουθούσε μια αξιόλογη πορεία στο Χόλιγουντ, παραδέχεται ότι δεν είχε την αναγνώριση που της άξιζε. Μάλιστα, το όνομά της δεν μπήκε καν δίπλα σε αυτό του συμπρωταγωνιστή της, Μάικλ Ντάγκλας, στο προωθητικό πόστερ, αλλά χαμηλά, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

«Νομίζω ότι το «Βασικό Ένστικτο» έγινε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε, καθώς εξέφραζε όλους τους φόβους και τις αμφιβολίες της εποχής, αλλά και την αλλαγή στην κατανομή δύναμης ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες» υπογράμμισε η Σάρον Στόουν.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι η καλύτερη περίοδος της ζωής της ήταν τα 40, παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο ανάρρωνε από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και την εγχείρηση που υποβλήθηκε το 2001. «Τα 40 μου ήταν πολύ όμορφα. Δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί τότε, οι γυναίκες που περνούσαν τα 40, δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά στο Χόλιγουντ. Ήμουν μαμά τριών πανέμορφων μικρών αγοριών, ανάρρωνα από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόμουν σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του μεγαλύτερου γιου μου. Αλλά υπήρχε κάτι όμορφο σ’ εκείνη την περίοδο, που ήταν γεμάτη προκλήσεις. Και παρά το γεγονός ότι κανένας δεν ήθελε να βγει μαζί μου -κανένας δεν ήθελε να βγει με μια γυναίκα με μικρά παιδιά- ήταν μια περίοδος συμφιλίωσης, αλλαγής και κατανόησης του εαυτού μου. Μια περίοδος μιας μεγάλης αλλαγής, στην οποία όμως ήμουν πιο όμορφη απ’ όσο υπήρξα ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)