Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το δυνατό μήνυμα

2 Μαΐου 2022 18:01

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το δυνατό μήνυμα

Μια νέα ανάρτηση χωρίς την προστατευτική της μάσκα έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το δυνατό μήνυμα

Η Ιωάννα ,που πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς να φοράει τη μάσκα της, έκανε μια νέα ανάρτηση επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να μη χάνουμε ποτέ την πίστη και την ελπίδα μας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως «Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: ερωτευμένη ξανά! Ο άντρας που είναι συνεχώς δίπλα της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε πρωτοσέλιδο όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει γι’αυτήν ένας προσωπικός γολγοθάς για να αποκατασταθεί η υγεία της.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: ερωτευμένη ξανά! Ο άντρας που είναι συνεχώς δίπλα της.

Η περιπέτειά της απασχολεί ακόμη και σήμερα την κοινή γνώμη. Έχουν περάσει δυο χρόνια από την επίθεση με το βιτριόλι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.
Εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της την εβδομάδα που μας πέρασε. Αποκάλυψε πως έχει διαμορφωθεί ύστερα από 11 επίπονα χειρουργεία.

Πέρα από αυτό όμως η Ιωάννα έχει αρχίσει να ζει ξανά σε ρυθμούς που μια γυναίκα της ηλικίας της ζει
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών. Ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό. Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει στις θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Η προσπάθεια για την αποκατάστασή της

Η Ιωάννα έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 11 χειρουργεία, ενώ συνεχίζει θεραπείες στο σπίτι της και στο νοσοκομείο. Από το Θριάσιο βγήκε στις 12 Αυγούστου 2020, ύστερα από 85 ημέρες παραμονής εκεί.

Στο τελευταίο χειρουργείο, πριν από περίπου ένα μήνα, υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή. Η οποία έφερε την αποκατάσταση πίσω χρονικά. Αποκάλυψε σχετικά η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου: «Την τελευταία φορά είχαμε μια επιπλοκή διότι μολύνθηκε ο διατατήρας, ένα μπαλονάκι στο τριχωτό της κεφαλής όπου κόλλησε ένα μικρόβιο εντός του σπιτιού, οπότε αυτό μας στεναχώρησε και εμένα και την Ιωάννα, αλλά είναι κάτι που ξέρει, ότι δηλαδή ενδεχομένως να υπάρξουν τέτοιες επιπλοκές. Ωστόσο, ήταν κάτι που προλάβαμε νωρίς και το αντιμετωπίσαμε».

Θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία ενώ συνεχίζονται οι θεραπείες στο σπίτι αλλά και οι υδροθεραπείες. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2021 ταξίδεψε στη Γαλλία στο κέντρο υδροθεραπείας της Avène, ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες. Εκεί ξαναπήγε τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ και τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται πάλι να ταξιδέψει στον ίδιο προορισμό. Αυτές οι θεραπείες γίνονται για να επουλωθούν τα τραύματα. Παράλληλα, η Ιωάννα επισκέπτεται και ιαματικά λουτρά που, μαζί με το ιατρικό μασάζ, βοηθούν στη βελτίωση της σκληρότητας των ουλών. Είναι μια θεραπεία που η Ιωάννα Παλιοσπύρου επαναλαμβάνει μια φορά την εβδομάδα σε κέντρο ευεξίας στην Αθήνα ή στο Λουτράκι και όποτε χρειαστεί και μπορεί πηγαίνει και στη Γαλλία.