Γιάννης Κούστας-Σοφία Γιαννικοπούλου: Το αμύθητο ποσό που ζητά η πρώην ηθοποιός απ’ τον πρώην σύζυγό της

27 Μαΐου 2019 16:30

Ο πόλεμος συνεχίζεται ανελήτα. Εκείνη ζητά το ένα τρίτο απ’ την επαύξηση της κοινής, όπως υποστηρίζει, αμύθητης περιουσίας τους. Ο λόγος για τη Σοφία Γιαννικοπούλου και φυσικά αναφερόμαστε στο πολύκροτο διαζύγιό της με τον Γιάννη Κούστα, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Καρολίνα Μέρμηγκα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η περιουσία του ενισχύθηκε από την παρουσία της στο γραφείο του και μάλιστα κάνει λόγο γι και για τη συνεισφορά της στη… διακόσμηση του γραφείου του. Θεωρεί, δε, όπως τονίζει, ότι η παρουσία της ήταν εκείνη που τον έκανε αποδεκτό στα μεγάλα σαλόνια και δη των γαλαζοαίματων!  Ο εφοπλιστής δεν έχει αφήσει στο απυρόβλητο τις παράλογες, κατά πολλούς, απαιτήσεις της και μάλιστα έχει ζητήσει πίσω μέσω δικαστηρίου ακίνητα που της έχει παραχωρήσει. Στο διά ταύτα, ενώ αποτιμά την επαύξηση της περιουσίας του εφοπλιστή στα 702.000.000 ευρώ, ζητά το «ταπεινό» ποσό των 132 εκατομμυρίων (!) συνυπολογίζοντας την πτώση της τιμής της μετοχής της εταιρείας του Danaos λόγω… κρίσης.

Να πούμε εδώ ότι η πρώην ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ήταν μαζί για δεκαέξι χρόνια, ενώ σκαφάρες, διαμερίσματα και βίλες που θυμίζουν Χόλιγουντ σε Λαγονήσι και Γλυφάφα, είναι μεταξύ άλλων στα αποκτήματα του εφοπλιστή.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουστας γιαννικοπουλου μερμηγκα

koustas2

ΤΙP

Ο Γιάννης Κούστας έχει αποκτήσει μια κόρη με τη Δήμητρα Μέρμηγκα, που θα βαπτιστεί τον Σεπτέμβρη και θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Κατερίνας.  Οι δυο τους έχουν τελέσει πολιτικό γάμο. Όταν ο δρ Κούστας τον πραγματοποίησε στο πανέμορφο Σορέντο, ήταν και τυπικά διαζευγμένος με την κυρία Γιαννικοπούλου.

 

EXΤRA TIP

Η Σοφία Γιαννικοπούλου στην τελευταία τους αντιδικία… περιορίστηκε στο ποσό των 50.000 ευρώ τον μήνα. To εντυπωσιακό, όπως κι αν το δεις, ότι διεκδικεί και τριπλή διατροφή για προσωπική περιποίηση και την ψυχαγωγία της ίδιας, των δύο θυγατέρων τους, καθώς και της τετράποδης Μπουμπούς!