Μίνι καρό και μπαλαρίνα: κόπιαρε την Μαρία-Ολυμπία (φωτογραφία)

30 Ιανουαρίου 2019 18:39

… Eπιμένουμε στο μοτάκι μας και για τις πιο πιτσιρίκες, αλλά και, γενικά, για τις καλλίγραμμες γυναίκες, έχουμε μια υπέροχη πρόταση. Αυτή τη φορά, έμπνευση ήταν η Marie-Chantal, που πόσταρε περήφανη-περήφανη, φωτογραφία με την κόρη της: την ήδη fashion icon στην Ευρώπη, Μαρία Ολυμπία. Toυ κορυφαίου, αυτή τη στιγμή, “it girl” της “γηραιάς ηπείρου”.

Η μικρή πριγκίπισσα κυκλοφορεί με μίνι, καρό φόρεμα και flat παπούτσι, μπαλαρίνα συγκεκριμένα. Το βλέπετε, άλλωστε. Μπορεί το συγκεκριμένο λουκ να μοιάζει ότι ταιριάζει σε όλες, αυτό, όμως, σε πρώτο χρόνο. Χρειάζεται και να είσαι ψηλή -για να το αναδείξεις- και να έχεις λεπτές γάμπες.

TIP

Τα κορίτσια με πιο αθλητικό σωματότυπο, συμβουλή μου, να το αποφύγουν. Αν θέλουν, ας κρατήσουν το φόρεμα και ας το συνδυάσουν με ψηλές μπότες, πάνω απ’ το γόνατο. Έτσι και θα κάνουν μια hip εμφάνιση και θα καλύψουν τεχνηέντως την ατέλειά τους.

ΕΧΤRA TIP

Αν δεν με γελάνε τα μαύρα ματάκια μου, το φόρεμα είναι by Chanel: το μοτίβο του συνίσταται στο κλασικό καρό της διάσημης γαλλικής εταιρείας.

Ντονατέλλα Αδάμου