Μόνο στο Ciao: Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ Τα γενέθλια της επανασύνδεσης

18 Σεπτεμβρίου 2020 20:00

Μπλάτνικ

 

Τελικά μάλλον σύννεφα ήταν και πέρασαν η κρίση στο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ. Έτσι φάνηκε από τα 40α γενέθλια εκείνης, στα οποία ήταν μαζί με το σύζυγό της, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. α

Στις 25 Αυγούστου ο Νικόλαος και η σύζυγος του, Τατιάνα Μπλάτνικ είχαν επέτειο γάμου και έκλεισαν δέκα χρόνια κοινής πορείας. Η επέτειος ήθρε επίσης να σφραγίσει και μια διετία περίπου από τη στιγμή που άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες ότι το ζευγάριο αντιμετωπίζει μια μεγάλη κρίση στο γάμο του.

Το ζευγάρι θεωρείται πρότυπο στον κύκλο του και βίωσε τα πρώτα προβλήματα, με όλους τους φίλους του αλλά και όσους το γνωρίζουν προσωπικά, να είναι σίγουροι ότι θα τα ξεπεράσουν. «Η πραγματική αγάπη που τρέφει ο έναν για τον άλλον, μαζί με τη σοφία που διαθέτουν, στο τέλος θα νικήσουν», ελεγαν όσοι γνώριζαν την κατάστασή τους. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, αφορμή για αυτές τις φήμες ήταν είναι οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις, όπως εκείνη του Νικόλαου στην Πάρο και της Τατιάνας Μπλάτνικ σε εστιατόρια της Αττικής για φαγητό.

Η απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο συζητήθηκε αρκετά, καθώς η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ. Αλλά και στο Λονδίνο, στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, που οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στη χώρα μας, ο Νικόλαος δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του σύζυγο, που ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Όλα αυτά από μόνα τους δεν θα σήμαιναν πιθανώς τίποτα, αλλά μέχρι πρότινος το ευγάρι ήταν κυριολεκτικά αχώριστο. Κι έτσι, οι απανωτές μοναχικές εμφανίσεις έκαναν πολλούς να απορούν και τις φήμες να φουντώνουν.

Τι έφερε τα προβλήματα

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού προήλθαν από τη φθορά του χρόνου, που δεν είναι παράλογο να υπάρχει μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, αλλά και από το γεγονός ότι οι δύο τους, παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αποκτώντας ένα παιδί.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζει στην Αθήνα, την οποία αγαπούν πολύ και οι δύο και μάλιστα η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει κατορθώσει να εγκλιματιστεί απόλυτα και να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της κοσμικής ζωής της πόλης. Οι δύο τους πηγαίνουν συχνά και στο Πόρτο Χέρλι, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Φέτος δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα εκεί, γεγονός που επιτείνει τις φήμες για τα προβλήματα στο γάμο τους.

Τα γενέθλια της επανασύνδεσης

Φαίνεται όμως ότι τελικά το ζευγάρι τα κατάφερε, καθώς πριν από λίγες μέρες, στα 40α γενέθλια της τατιάνας, ο Νικόλαος ήταν κάτι παραπάνω από παρών.

Με αφορμή τα 40ά γενέθλιά της, η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισε να διοργανώσει ένα μικρό πάρτι για να τα γιορτάσει. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό και ήταν όλοι άνθρωποι από το πολύ στενό περιβάλλον της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της στο Instagram, δεν ήταν ποτέ fan των πάρτι γενεθλίων αλλά το lockdown της θύμισε ότι κανείς πρέπει να εκτιμάει αυτά που έχει στη ζωή του και ότι καμιά φορά, πρέπει να ζει σαν να είναι μικρό παιδί.

Η ίδια, ανέβασε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το πάρτι όπου φαίνεται φανερά χαρούμενη.

Από το πάρτι, δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της, Μαρί Μπλανς, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Νικόλαος, ο οποίος σε μια άλλη φωτογραφία της προσφέρει λουλούδια σε μια παραλία…