Μόνο στο Ciao: Ο Maluma επισκέφτηκε την Ακρόπολη μαζί με την καυτή σύντροφό του

2 Απριλίου 2020 09:00

Malum

Ο Maluma ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, με σκοπό να δώσει δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ωστόσο, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, τα live του Κολομβιανού superstar της latin σκηνής αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας.

«Σεβόμενοι την ανακοίνωση της πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων άνω των 1000 ατόμων οι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του MALUMA στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας.

Μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει για τους Έλληνες θαυμαστές του, ωστόσο ο Maluma κατάφερε να κάνει μερικές διακοπές στη χώρα μας! Για αρχή επισκέφτηκε την Ακρόπολη μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και την καλλονή σύντροφό του, Vivien Rubin! Μετά τον χωρισμό του από την Natalia Barulich, ο Maluma βρίσκεται σε σχέση με το γνωστό μοντέλο τους τελευταίους τρεις μήνες και το γεγονός ότι τον συνόδευσε στην Ελλάδα αποδεικνύει το τρυφερό ειδύλλιο που ζουν!

Οι δυο τους επισκέφτηκαν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και μαγεύτηκαν από την ιστορία της Ελλάδας! Φυσικά, οι paparazzi ήταν εκεί για να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή του Λατίνου superstar!

Μαλουμα