Μύκονος, μέρος ΙΙΙ: Πήραν σηκωτό απ’ το μεθύσι τον άσο της Τότεναμ, Dele Ali – φωτογραφικό υλικό

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 15:42
Μύκονος, μέρος ΙΙΙ: Πήραν σηκωτό απ' το μεθύσι τον άσο της Τότεναμ, Dele Ali - φωτογραφικό υλικό

Dele Alli. Ίσως δεν τον γνωρίζετε, αλλά πρόκειται για άσο της κραταιάς ποδοσφαιρικής βρετανικής ομάδας της Τότεναμ, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στο νησί των ανέμων μαζί με τη σύντροφό του, Ruby Mae προκειμένου να γεμίσει τις «μπαταρίες» του ενόψει της νέας σεζόν. Μέρα Μυκόνου, όπως βλέπετε, για εμάς η σημερινή, πλην όμως έχουμε και… έκτροπα.

Γιατί στην περίπτωση του Alli, η πολλή καλοπέραση τρώει τον… αφέντη και μέθυσε. Έγινε σκνίπα, για να ακριβολογούμε ο 23χρονος μέσος και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Με το ζόρι τον κουβάλησαν απ’ την ξαπλώστρα όπου είχε αράξει επί ώρες για να μαυρίσει. Για να γίνουμε σαφέστεροι, το κορίτσι του, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσε να κινηθεί, φώναξε δυο φουσκωτούς που τον μετέφεραν σε αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου καταλύουν.

TIP

Παρά την άθλια κατάσταση στην οποία απαθανατίστηκε, αυτή η περίοδος της ζωής του είναι μια από τις καλύτερες, καθώς τα βρήκε ξανά με τη σύντροφό του, έπειτα από ένα μικρό διάστημα διάστασης. Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια, ενώ στις 15 Ιουλίου τα κεφάλια μέσα για εκείνον, αφού πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.