Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση

8 Μαΐου 2020 14:00

Μπορεί να ξέραμε ότι η Αθηνά Ωνάση  πέρασε ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, με τον πρώην σύζυγο της Αλβάρο Ντε Μιραντα Νέτο να έχει φτιάξει ξανά την ζωή του και μια νέα οικογένεια, όμως φαίνεται ότι η χρυσή κληρονόμος τώρα χαμογελάει ξανά! Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η Αθηνά Ωνάση είναι σε σχέση και μάλιστα με Ιταλό εκατομμυριούχο.  Το ειδύλλιο, μετρά αρκετό καιρό και η Αθηνά Ωνάση προσπαθεί να κρατά τη σχέση αυτή όσο γίνεται πιο μακριά, όχι μόνο από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα μάτια του στενού της περιβάλλοντος.  Η γνωριμία με τον Ιταλό εκατομμυριούχο, που έχει σαν βάση του το Μιλάνο, με την χρυσή κληρονόμο φέρεται να έγινε πριν μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά και μετά από τις πρώτες συναντήσεις γνωριμίας έγιναν ζευγάρι.
Η Αθηνά Ωνάση και η νέα της σχέση – Τι ισχύει τελικά
Η χρυσή κληρονόμος εμφανίστηκε συνοδευόμενη από έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άνδρα στους αγώνες “Athina Onassis Horse Show”, που έγιναν πέρσι στο Saint Tropez. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως χαλάρωσε στο πλευρό του μυστηριώδους συνοδού της και τις τρεις μέρες που διήρκεσαν οι αγώνες. Παρά το γεγονός ότι όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θέλουν την Αθηνά να είναι θλιμμένη, η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Δίπλα της στο τραπέζι καθόταν ο γοητευτικός συνοδός, με τον οποίο δεν σταμάτησε να μιλάει και να αστειεύεται, ενώ από το πόσο κοντά στεκόταν δίπλα του φαινόταν ότι του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, δεδομένου ότι η ίδια δεν είναι άνθρωπος που ανοίγεται εύκολα.
Οι δυο τους έδειχναν να χαλαρώνουν πίνοντας τη σαμπάνια τους, ενώ συζητούσαν και με τους προσκεκλημένους. Πολλές φορές φλέρταραν και με τα μάτια, ενώ η χρυσή κληρονόμος δεν έδειχνε να ανησυχεί για το αν θα την έβλεπε ο Αλβάρο, ο οποίος, τελικά, δεν εμφανίστηκε στο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο εν λόγω γοητυτικός κύριος που θα δείτε στην φωτογραφία, φέρεται να είναι και η νέα σχέση της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μετρά αρκετό καιρό. Παρά τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει διαρρεύσει το όνομα και η ταυτότητά του. Άλλωστε η Αθηνά Ωνάση φημίζεται για το ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμίζουμε πάντως, ότι και ο Αλβάρο έχει φτιάξει την ζωή του μετά το διαζύγιό τους, μιας και παντρεύτηκε πέρσι σε μια πολύ μεγάλη τελετή!