Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά στο «Masked singer»

28 Απριλίου 2022 14:26

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά στο «Masked singer»

Στο «The Masked singer» αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά στο «Masked singer»

«Μια παρατήρηση που δεν έγινε. Είπες πως η επιτροπή είναι πολύ καλή, ο καθένας ξεχωριστά. Ένα είναι σίγουρο, ότι σαν επιτροπή χημεία δεν έχουν. Εκεί όμως να δούμε και την ευθύνη του παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής συντονίζει! Αν ο συντονισμός είναι… μη συντονισμός, θα είναι δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ιωάννα Τούνη: Μαλλιοτραβήχτηκαν στον αέρα Μικρούτσικος-Πουλόπουλος για το πένθος της influencer

Η Ιωάννα Τούνη έχει προκαλέσει θύελλα στις πρωινές εκπομπές με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πένθος της ύστερα και από την απώλεια της μητέρας της.

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα βίντεο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επιτέθηκε σε όλους όσους την κατέκριναν για τον τρόπο που αποφάσισε να περάσει τις πασχαλινές της διακοπές λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλοντας να υπερασπιστεί την Ιωάννα Τούνη ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα καταλήγοντας σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά με τον Γιάννη Πουλόπουλο.Ιωάννα Τούνη: Μαλλιοτραβήχτηκαν στον αέρα Μικρούτσικος-Πουλόπουλος για το πένθος της influencer

“Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό.”

Από την άλλη ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέβασε τους τόνους και επιτέθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Με ειρωνική διάθεση του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Θέση στο θέμα πήρε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να απαντήσει και στον Γιάννη Πουλόπουλου αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».