Ο Λίαμ Χέμσγουορθ άφησε πίσω το χωρισμό του με τη Σάιρους και ξαναερωτεύτηκε

Δημοσιεύθηκε: 13/10/2019 17:01
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ άφησε πίσω το χωρισμό του με τη Σάιρους και ξαναερωτεύτηκε

Την ώρα που η Μάιλι Σάιρους ζει τον ένα έρωτα μετά τον άλλο ο πρώην σύζυγός της έδειχνε ότι παραμένει κολλημένος στο παρελθόν. Φαίνεται όμως ότι και ο Λίαμ Χεμσγουορθ αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του, περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Μάιλι Σάιρους. Η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού είναι η Μάντισον Μπράουν. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν χεράκι – χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χεμσγουορθ παντρεύτηκαν στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε ούτε χρόνο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού η 26χρονη Σάιρους έκανε σχέση με την Κέιτλιν Κάρτερ. Ο φακός είχε τσακώσει τις δύο γυναίκες σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη λίμνη Κόμο. Όμως ούτε αυτό κράτησε πολύ.
Σύμφωνα με το Αμερικάνικο «People», άτομο από το περιβάλλον του Λίαμ Χέμσγουορθ αναφέρει ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να μπει ακόμη σε μία πολύ σοβαρή σχέση. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Λίαμ θέλει να το πάει αργά, αλλά ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη».

Δείτε την ηθοποιό:

View this post on Instagram

Thank you to @vogueaustralia and the entire vogue team for bringing me home for #VFNO #VAEFNO and helping me have the best week. I LOVE AUSTRALIA!!!! Now back to work 🇺🇸

A post shared by Maddison Brown (@maddisonbrown) on

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.