Οι γονείς του 25χρονου συντρόφου της Μαντόνα μιλούν για τη σχέση του γιου τους

Δημοσιεύθηκε: 25 Δεκεμβρίου 2019 09:40
Οι γονείς του 25χρονου συντρόφου της Μαντόνα μιλούν για τη σχέση του γιου τους

Πριν από λίγο καιρό η 61χρονη Μαντόνα εθεάθη σε τρυφερό τετ α τετ, σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, με τον 25χρονο χορευτή της Ahlamalik Williams. Οι δυο τους, αν κρίνουμε από τη γλώσσα του σώματος, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, καθώς ο Williams αγκαλιάζει τρυφερά την τραγουδίστρια με τα χέρια του περασμένα στη μέση της. Ο Ahlamalik είναι μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία περιοδεύει η Μαντόνα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού. Δημοσίευμα θέλει τη βασίλισσα της pop να έχει εδώ και περίπου ένα χρόνο σχέση μαζί του και μάλιστα να έχει γνωρίσει και τα… πεθερικά της!

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Οι γονείς του νεαρού χορευτή μίλησαν στη «Mirror» μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. Ο πατέρας του, βετεράνος πολέμου, είπε πως η Μαντόνα αγαπάει πολύ τον γιο τους και τον θεωρεί έξυπνο και ταλαντούχο. «Μας είπε να μην ανησυχούμε για τον γιο μας. Θα τον έχει μαζί της στην περιοδεία και θα τον προσέχει», μάλιστα μίλησε ανοιχτά και για τη μεγάλη διαφορά που έχει το ζευγάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

«Γνωρίζω ότι η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Η Μαντόνα με περνάει δύο χρόνια και τον γιο μου 36. Τον ρώτησα αν περνάει καλά και εάν είναι ευτυχισμένος. Μου είπε πως ναι. Τότε του είπα να μην έχει κανένα πρόβλημα γιατί η αγάπη δεν κοιτάει χρόνια όταν έχει να κάνει με ενήλικες».
Στους δημοσιογράφους μίλησε και η μητέρα του νεαρού η οποία δήλωσε πως δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Γνώρισα τη Μαντόνα μετά από ένα show της περιοδείας Madame X. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά της και από τη στιγμή που προσέχει το γιο μας, δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο που θέλω είναι να μην πληγωθεί το παιδί μου».