Πώς γιόρτασε η Αθηνά Ωνάση τα 35α γενέθλιά της;

3 Φεβρουαρίου 2020 10:12

Ωνασ

Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση έχει πλέον 24 άλογα. Με ένα νέο άλογο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Αθηνά Ωνάση, η οποία πριν από λίγα 24ωρα έκλεισε τα 35 της χρόνια.
Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση απέκτησε από τον επιστήθιο φίλο της Ζαν Τοπς ένα εννιάχρονο επιβήτορα με το όνομα Corelli de Mies, τον οποίο έχει στους στάβλους της στο Φαλκενσβάαρντ της Ολλανδίας.
Το συγκεκριμένο άλογο είχε πωληθεί στον Ζαν Τοπς στα μέσα του περασμένου χρόνου, ενώ πριν από λίγο καιρό το πήρε η Αθηνά αυξάνοντας τα άλογά της σε 24. Από το 2018 το συγκεκριμένο άλογο έχει εγκριθεί και ως επιβήτορας αναπαραγωγής.
Φυσικά στην κορυφή των αγαπημένων αλόγων της Αθηνάς Ωνάση παραμένει ο 14χρονος MHS Going Global που απέκτησε τον Νοέμβριο του 2016, το οποίο την εποχή εκείνη θεωρούνταν ένα από τα δέκα καλύτερα άλογα στον κόσμο. Μάλιστα είχε αγωνιστεί με τον Καναδό Γκρεγκ Πάτρικ Μπρόντερικ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τότε η Αθηνά είχε καταβάλλει το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Την ώρα που ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Αλβάρο χαίρεται στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Ντενίζ Σεβέρο τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ξανθιάς δημοσιογράφου, η Αθηνά Ωνάση γιόρτασε στο σπίτι της στην Ολλανδία την απόκτηση ενός ακόμη αλόγου, παρέα με τους φίλους της Ζαν Τοπς, τη σύζυγό του Εντουίνα Τοπς, αλλά και άλλους φίλους λάτρεις των αλόγων.
Ενώ παράλληλα, η εγγονή του θρυλικού Αριστοτέλη ετοιμάζεται σιγά σιγά για το καθιερωμένο πλέον Athina Onassis Horse Show, το οποίο μάλιστα πλέον περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα των Grand Prix της Longines.
Φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Παμπελόν του Σεν Τροπέ από τις 28 έως τις 30 Μαΐου του 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες περισσότεροι από 120 ιππείς θα αγωνιστούν με το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή να έχει οριστεί στα 617.000 ευρώ.