Προηγμένη Πλαστική Χειρουργική – Για τέλειο σώμα στους άνδρες- Dr Χριστοφορίδου Χριστίνα

Δημοσιεύθηκε: 01/06/2020 16:47
Προηγμένη Πλαστική Χειρουργική  - Για τέλειο σώμα στους άνδρες- Dr Χριστοφορίδου Χριστίνα

Λιποαναρρόφηση και Ταυτόχρονη Λιποανακύκλωση με Αυτόλογη Μεταμόσχευση Λίπους

Γίνεται αναρρόφηση του πλεονάζοντος λίπους από περιοχές με τοπικό πάχος:  κοιλιά,  μέση, πλάτη, βραχίονες, στήθος,  μηρούς και διπλοσάγονο. Η τομή είναι λίγων χιλιοστών απ’ όπου εισάγεται η μικροκάνουλα που διασπά και αναρροφά το λίπος.

Γίνεται με ειδικό εξοπλισμό παλλόμενης Vibro Lipo προηγμένης τεχνολογίας για ακρίβεια, ασφάλεια και γρηγορότερη ανάρρωση με λιγότερο πόνο, λιγότερες μελανιές και οιδήματα  υπό τοπική αναισθησία, ραχιαία ή  μέθη,  χωρίς παραμονή στην κλινική.

Στη συνέχεια εάν χρειάζεται γίνεται ειδική κατεργασία και μεταφορά του λίπους με έγχυση με μικροκάνουλα σε σημεία που θέλουμε να δώσουμε όγκο και σχήμα κάνοντας λιπογλυπτική με μόνιμα αποτελέσματα σε: πρόσωπο, ρυτίδες, ζυγωματικά, μέτωπο, φρύδια, πηγούνι, γωνίες κάτω γνάθου, στήθος, γλουτούς, μπράτσα, γάμπες, πέος για αύξηση διαμέτρου κτλ.

Από την 1η μετεγχειρητική ημέρα μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας. Φοράτε ελαστικό κορσέ για 1 μήνα και από την πρώτη εβδομάδα είναι εμφανές το αποτέλεσμα καθώς υποχωρούν σταδιακά τα οιδήματα και οι μώλωπες.

Βλαστοκύτταρα & Μεταμόσχευση Λίπους

( MiliMicroNano Fat )

 

Ο εμπλουτισμός του λίπους με βλαστοκύτταρα  ανέβασε την επιβίωση του αυτομεταμοσχευθέντος λίπους στο 70-95% από 30-50% που ήταν πριν.

Το αποτελέσμα είναι μόνιμο και αφορά συνήθως την αναπλήρωση του χαμένου όγκου λόγω ηλικίας, αδυνατίσματος ή εκ γενετής, σε πρόσωπο, στήθος, γλουτούς, βραχίονες, χέρια και πόδια.

 

Bodytite Σύσφιξη

Η προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RFAL™ που διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα στη Θεσσαλονίκη στην κλινική μας σμιλεύει και ταυτόχρονα κάνει σύσφιξη  όπου υπάρχει λίπος και χαλάρωση: λαιμό και διπλοσάγωνο (NeckTite), στήθος ( γυναικομαστία ),  κοιλιά και μπράτσα (ArmTite), γλουτούς ( Ανόρθωση Γλουτών )  και  μηρούς.

Γυναικομαστία

Γίνεται λιποαναρρόφηση με ή χωρίς εκτομή του υπερπλαστικού μαζικού αδένα με αφανή περιθηλαία τομή και εάν υπάρχει μεγάλη χαλάρωση μπορεί να χρειαστεί επιπλέον σύσφιξη με Bodytite ή αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος.

Γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη.  Φοράτε ελαστικό γιλέκο για 1 μήνα, ενώ επιστρέφετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

 

Κοιλιοπλαστική

Προσφέρει  επίπεδη κοιλιά και απαλλάσσει ταυτόχρονα σε ένα χειρουργικό χρόνο από κρεμάμενη κοιλία, ραβδώσεις, διάσταση των κοιλιακών μυών και κήλες.

Η τομή γίνεται πάνω από το εφήβαιο σε θέση που κρύβεται από το εσώρουχο και ακολουθεί δερμολιπεκτομή .

Γίνεται plιcation δηλ συμπλησίαση της διάστασης των ορθών κοιλιακών μυών με αποτέλεσμα μια «γυμνασμένη κοιλιά – φέτες».

Φοράτε κορσέ για ένα μήνα και επιστρέφετε στη δουλειά σας σε 1-2 βδομάδες.

Nέες τεχνικές:

mini κοιλιοπλαστική για μικρή χαλάρωση κάτωθεν του ομφαλού, με διατήρηση ομφαλού και γρήγορη ανάρρωση.

HST νέα τεχνική (High Superior Tension) για μείωση των επιπλοκών και φυσική εισολκή ομφαλού.

 

Φαλλοπλαστική

Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, επανέρχεστε σε 1 εβδομάδα στην εργασία σας, αλλά  πρέπει να απέχετε τουλάχιστον 1 μήνα από τα έντονα σπορ και το σεξ.

Επιμήκυνση Πέους: Επιτυγχάνεται επιμήκυνση μέχρι περίπου 3,5 εκατοστά ή και περισσότερο (μέχρι 5 εκ) κατά περίπτωση.

Γίνεται λύση και  Ζ-πλαστική των κρεμαστήρων συνδέσμων  και  V-Y προωθητικός δερματικός κρημνός του τριχωτού του εφηβαίου.

Αύξηση Διαμέτρου του Πέους: Επιτυγχάνεται αύξηση της διαμέτρου μέχρι περίπου 35-50%. Χρησιμοποιούνται 2 νέες τεχνικές:

  • Εμφύτευμα υαλουρονικού με ενέσεις
  • Μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους με βλαστοκύτταρα ( που λαμβάνεται συνήθως από την κοιλιά ) στην  περιτονία του  δαρτού  χιτώνα.
  • Τοποθέτηση εμφυτευμάτων scaffolds (biodegradable), που είναι στην ουσία καλλιέργεια κυττάρων του ασθενούς σε ειδικά επεξεργασμένο  απορροφήσιμο υλικό.

Πεικές προθέσεις  σε τελικού σταδίου στυτική δυσλειτουργία

Dr Χριστοφορίδου Χριστίνα, Διακεκριμένη Πλαστικός Χειρουργός
Μέλος GMC. ISAPS, ASAPS, HESPRAS με εξειδίκευση στην προηγμένη αισθητική χειρουργική σε Κέντρα Διεθνούς φήμης:
-Wellington Hospital του Λονδίνου
-Ινστιτούτο Πλαστικής Χειρουργικής Μελβούρνης
-Ινστιτούτο J.de Benito στη Βαρκελώνη