Ονειρεμένες διακοπές για τη Rihanna και τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην ιταλική Μύκονο (φωτογραφίες)

13 Ιουνίου 2019 23:23

Ζει το παραμύθι της αλά ιταλικά. Η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου, 31 Μαΐων, με περιουσία άνω των 600 εκ. δολαρίων -που ακούει βέβαια στ’ όνομα Rihanna– βιώνει ένα όνειρο. Βρίσκεται για διακοπές με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel στην αντίστοιχη Μύκονο της Ιταλίας και τα περνάνε μούρλια.

Στο Αμάλφι αναφέρομαι, στα νότια, που κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, “πνίγεται” από celebrities διεθνούς βεληνεκούς. Και όλο τον χρόνο βέβαια. Η Rihanna και ο large (αλίμονο) σύντροφός της καλοπερνάνε και on board – προφανώς έχουν μεταβεί στο θέρετρο με το σκάφος του επιχειρηματία.

Όπως δε μαθαίνουμε, κατέβηκαν και γευμάτισαν Lo Scoglio στο Nερανο, με φίλους και συνεργάτες τους. Έτσι είναι. Άμα τα ‘χεις, γιατί να τα… τρως μόνος σου; Το διευκρινίζουμε το παραπάνω γιατί, αν συνδυάσετε την περιουσία της Rihanna με το με την εκτιμώμενη καθαρή αξία του Jameel – 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια – θα σας πιάσει, αν μη τι άλλο, ίλιγγος! Μιλάμε για αστρονομικά ποσά. Εξωφρενικές καταστάσεις – και ονειρεμένες για πολλούς.

Ιδού.

Αποτέλεσμα εικόνας για rihanna hassan jameel amalfi